Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

VIER JE VOORJAARSVAKANTIE BIJ KUNSTBROUWERIJ!

Joepie! Aankomende voorjaarsvakantie is het feest bij Kunstbrouwerij, want dit keer hebben de kinderen de touwtjes in handen! Met superleuke creatieve workshops zetten ze zich in voor de dingen die zij belangrijk vinden en voor de wereld die ze graag willen zien.

Je bent dus de baas van je eigen avontuur en met jouw te eigenwijze, gekke of brutale ideeën maak je de wereld zo kleurrijk als een regenboog. Zowel in het ICOON als het Eemhuis is er van alles doen. Trommel erop los, ontwerp je eigen protestposter, schitter op het podium in de mini musical Annie of bouw mee aan ons kartondorp.

Ook deze vakantie zijn er weer fantastische samenwerkingen: Bewonder de tentoonstelling Wolter & Water bij Flehite en bezoek de theatervoorstelling ‘Help, Helikopterouders!’ bij Theater Veerensmederij.

Dus, ben jij klaar om dwars te zijn, durf je groots te dromen en wil je de wereld een stukje beter maken?

BEKIJK HET PROGRAMMA EN KOOP JE KAARTJES!

Affiche workshopprogramma Kunstbrouwerij

Scholen in de Kunst in de voorjaarsvakantie

Van maandag 19 t/m zondag 25 februari 2024 is het voorjaarsvakantie. Er zijn dan geen cursussen en lessen en we zijn dan beperkt bereikbaar per telefoon en e-mail.

Vanaf maandag 26 februari starten de cursussen en muzieklessen weer en staan we weer voor jullie klaar. Fijne vakantie allemaal!

VIER JE VAKANTIE BIJ KUNSTBROUWERIJ!

Meer weten over kunstzinnige vakantieworkshops voor kinderen?
Neus dan eens op de site van Kunstbrouwerij, het kleine zusje van Scholen in de Kunst.
Hier kan je kind in (bijna iedere) vakantie terecht! 

Bekijk het programma