Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

van juichdansjes tot baksteenanimatie


Op dit moment is in Kunsthal KAdE de interessante expositie BAKSTEEN | BRICK en natuurlijk staat het WK voetbal voor de deur. Beide events bieden genoeg aanknopingspunten voor een bijzonder programma in de herfstvakantie. We pakken dan ook drie dagen uit met creatieve workshops voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Van juichdansjes tot baksteenanimatie (ja echt!), van tafelvoetbalspel timmeren tot een rondleiding door het museum met een kunstenaar. Er zit altijd wel iets voor jouw kind bij!

Op deze pagina kun je inspiratie opdoen. Wil je het hele programma zien?
Ga dan naar www.kunstbrouwerij.nl

Leuk voor de jongsten!

KLEUTERS, KAMPIOENEN & KOEKJES (4+)

Ben jij dol op dansen, springen en gek doen?! Doe dan mee met deze maffe en hilarische workshop voor kleuters, waarbij je zowel gaat dansen als toneelspelen. 

koop een kaartje

KLEUTERS, KLIEDEREN & KNIJPFRUIT (4+)

Wist jij dat je van deze blaadjes een heus kunstwerk kunt maken? Ontdek het tijdens deze herfstachtige workshop voor creatieve kleuters!

koop je kaartje

SCOREN, SPRINGEN & STROOPWAFELS (6+)

In deze knotsgekke workshop verzin je met elkaar de meest hilarische juich- en vreugdedansjes. Misschien kunnen Ronaldo en Lewandowski nog wat inspiratie opdoen…

koop je kaartje

TAFELVOETBAL, TROEP & TUMTUM (6+)

Met het WK voetbal voor de deur is hét ideale moment aangebroken om je eigen tafelvoetbalspel te knutselen. Karton en stokken zullen niet ontbreken!

koop je kaartje

leuk voor oudere kinderen!

Kunst of sport?

Leer nieuwe skills van Guido

ooit je eigen songtekst geschreven?

Je leert het van Wudstik!

Weet jij wat basketballbeat is?

Bekijk het filmpje!