Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Ons bereikte in mei het droevige bericht dat onze oud collega Theo Bodewits, accordeondocent, onverwachts was overleden. Op zondag 3 juli is een herdenking voor Theo bij VRIJDAG, in Groningen. Iedereen die dat wil is van harte welkom om samen het leven van Theo te herdenken. 

Theo was van 1999 tot en met 2019 als accordeondocent betrokken bij onze organisatie. Hij was een fijne betrokken collega en een muzikant met een groot hart en passie voor zijn instrument. Toen hij afscheid moest nemen bij Scholen in de Kunst deed hem dat ook pijn.

Een mooie herinnering aan Theo is bijvoorbeeld zijn optreden bij de opening van het Eemhuis. Bezoekers die uit de lift kwamen op de vierde etage werden verwelkomd met zijn prachtige accordeonspel. Maar ook tijdens open dagen deed hij dit spontaan. Theo was een mooi en warm mens, met veel gevoel voor humor.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn familie, vrienden en verdere nabestaanden. De uitvaart van Theo heeft in besloten kring plaatsgevonden.

 

HERDENKING BIJ VRIJDAG OP 3 JULI

Voor leerlingen, (oud-)cursisten, collega-musici, vrienden en overige belangstellenden, is er op zondag 3 juli een herdenking bij Vrijdag in Groningen. Wil je aanwezig zijn, meld je dan aan via paraplumuziek@live.nl. De organisatoren horen graag met hoeveel mensen je komt en of je zou willen spreken of spelen tijdens het officiële gedeelte.

Programma
11.00 uur: Inloop
11.30 uur: Sprekers en muziek
12.30 uur - 14.00 uur: Informeel samenzijn met koffie/thee

Locatie
VRIJDAG Prinsentheater aan de Noorderbuitensingel 11 te Groningen.

De herdenking wordt georganiseerd door:
Ellen Zijm
Gertie Bruin
Wim Lever
Marga Menninga
Petra van Drieënhuizen
Emina Niksic
Vincent van Amsterdam
Joris Vos (namens VRIJDAG)