Cursusaanbod
Img Coronavirus Hero

Geen lessen en activiteiten t/m 6 april

Scholen in de Kunst neemt de besluitvorming rondom het Coronavirus serieus. We volgen de maatregelen die het kabinet neemt en zullen hier telkens eventuele nieuwe maatregelen bekendmaken. Berichten delen we ook op onze sociale media. 

Update vrijdag 20 maart, 14.30 uur
Alle cursisten van Scholen in de Kunst ontvangen bericht over de vervallen cursussen. Bovendien geeft Scholen in de Kunst antwoord op veelgestelde vragen.

Update dinsdag 17 maart, 14.00 uur
Ook onze vestigingen in Leusden en Soest zijn vanaf nu gesloten, in ieder geval t/m 6 april.

Update maandag 16 maart, 12.00 uur
In lijn met de maatregelen van het kabinet verlengen wij onze sluiting t/m 6 april. In de loop van deze week ontvang je als cursist een nieuwsbrief met nadere informatie.

Update vrijdag 13 maart, 14.30 uur
De directie van het Eemhuis heeft, in verband met het Coronavirus, besloten het Eemhuis vanaf 13 maart 17.00 uur voor het publiek te sluiten. Dit geldt in ieder geval t/m 31 maart.

Update vrijdag 13 maart, 11.30 uur
Alle cursussen, lessen en activiteiten van Scholen in de Kunst worden vanaf 12.00 uur vandaag stopgezet t/m 31 maart 2020. Dit geldt voor alle locaties in Amersfoort, Hoogland, Soest en Leusden. Voor individuele muzieklessen in Soest en Leusden geldt: neem contact op met je docent. 

Wij zijn ons ervan bewust dat het een drastische maatregel is. Echter, wij onderschrijven het advies van de regering over mogelijke gezondheidsrisico's met betrekking tot verspreiding van het Coronavirus en nemen daarin onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. 

Heb je vragen? Stel deze dan bij voorkeur per mail: cursistenadministratie@scholenindekunst.nl
We doen ons best deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Houd onze website in de gaten voor updates over de situatie. 

 

Het protocol dat we hebben afgesproken is dat we de richtlijnen en adviezen van het RIVM naleven. We blijven de berichtgeving van GGD en het RIVM volgen en als de situatie hierom vraagt zullen we het protocol aanpassen. 
Houd de website van Scholen in de Kunst in de gaten voor actuele informatie en wijzigingen. 

Meer informatie over het virus vind je op de volgende websites:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19