Cursusaanbod
stro2017-0317-IMGP7837.jpg
wij tokkelen op snaren!

Ukelele spelen

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER Ukelele SPELEN IN AMERSFOORT

Wil je ukelele leren spelen en ben je op zoek naar een gezellige muziekschool in Amersfoort? Je bent van harte welkom bij één van onze ukeleleleraren. Je kunt ukelele leren spelen in Amersfoort, Leusden of Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart.

Beginners kunnen kennismaken middels een gratis proefles. Uiteraard hebben we ook plek voor gevorderde ukeleleleerlingen. Bekijk hier ons aanbod ukeleleles. Op deze pagina kan je met filters de ukeleleles zoeken die het beste bij jou past.

Vraag een gratis proefles aan

GA NAAR HET CURSUSAANBOD ukeleleLES

UKELELELES VOOR BEGINNERS

Heb jij nog nooit ukelele gespeeld? Doe dan op deze pagina inspiratie op. Bekijk bijvoorbeeld een video van een ukeleleles bij Christine Vermeulen of leer meer over samenspel en orkesten. Hopelijk helpt deze pagina je met het maken van een goede start en veel plezier te hebben tijdens je eerste lessen.

Heb je een lager inkomen? Ook daarvoor hebben wij een oplossing.

UKELELELES VOOR KINDEREN

Uiteraard bieden wij ook ukeleleles speciaal voor kinderen aan. Vanaf zeven jaar kunnen kinderen bij ons beginnen met ukelele spelen. Door dagelijks even te oefenen kunnen kinderen al snel liedjes leren spelen. De ukelele is een relatief makkelijk instrument om te leren spelen. Ook is de ukelele een populair instrument en daar is een aantal goede redenen voor:

● klein en handzaam; overal mee naartoe te nemen;
● na een aantal lessen, speel je al een paar liedjes;
● je kunt al vanaf 7 jaar starten met een ukelele; dat is iets eerder dan bij andere instrumenten;
● de ukelele is een gezellig instrument;
● de ukelele is niet duur in de aanschaf;
● met drie simpele akkoorden kun je honderden liedjes spelen.

UKELELLES VOOR GEVORDERDEN

Speel jij al jaren ukelele, maar je bent nu op zoek naar les in Amersfoort, Leusden of Soest? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de cursussen die wij aanbieden voor gevorderd ukelelespelers. De lessen voor gevorderden worden gegeven door een docent die ook jou nog genoeg kan bijleren.

Heb je vragen over ukeleleles, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als jouw vraag vaker wordt gesteld, dan heb je een goede kans dat je antwoord te vinden is in onze FAQ-sectie.

DIRECT NAAR:

Alles wat je moet weten over ukeleleles bij ons
Veel gestelde vragen over ukelele spelen
Waar kan ik ukelele leren spelen?

Gecertificeerde organisatie
      

Ukelele spelen cursussen