Cursusaanbod
Tekenen en schilderen jongeren_banner pijlerpagina

Kortingsregeling 2020-2021

Scholen in de Kunst biedt TWEE SOORTEN KORTINGEN AAN


COMBINATIEkorting bij afname van meerdere jaarcursussen

Scholen in de Kunst biedt een combinatiekorting van 10% bij afname van meerdere jaarcursussen. Deze korting geldt voor: a. kinderen en jongeren tot 21 jaar uit hetzelfde gezin die jaarcursussen volgen of b. één persoon onder 21 jaar die meer dan één jaarcursus volgt. De regeling omvat het gehele jaarcursusaanbod van dans, theater, muziek en beeldende kunst.

Bovengenoemde korting is van toepassing op de goedkoopste jaarcursus(sen). Als gezinnen een vergoeding uit een fonds ontvangen, geldt bovengenoemde kortingsregeling niet. De korting geldt niet voor verenigingen en stichtingen.

Klanten kunnen gebruik maken van de korting wanneer de jaarcursussen worden betaald via één lesgeldplichtige, gekoppeld aan één en hetzelfde IBAN-nummer. Deze korting ontvang je automatisch aan het eind van het schooljaar op basis van gegevens in onze administratie. Je hoeft deze korting niet afzonderlijk aan te vragen.


Extra kortingsregeling seizoen 2020-2021

Cursisten die hebben deelgenomen aan een groepsjaarcursus gedurende de lockdown in het cursusseizoen 2019-2020, krijgen 10% korting op één groepsjaarcursus in 2020-2021 naar keuze.

Zie ook Algemene Voorwaarden 2020-2021 voor Hanneke Delis Fonds en Jeugdfonds Cultuur.