Tekenen en schilderen jongeren_banner pijlerpagina
Ontdek ons cursusaanbod tijdens het Open Huis op 26 mei!

Hanneke Delis Fonds

Scholen in de Kunst heeft een studiefonds voor minder draagkrachtigen: het Hanneke Delis Fonds.

Heb je een laag inkomen, maar wil je (of je kind) toch een cursus volgen bij Scholen in de Kunst? Dan kun je gebruik maken van het Hanneke Delis Fonds. Neemt u hiervoor contact op met de cursistenadministratie. Hier kun je een formulier krijgen waarmee je een aanvraag voor deze regeling kunt indienen. De bijdrage in het lesgeld varieert van 10% tot 75%, al naar gelang je inkomen.Toekenningen vinden plaats zolang er budget beschikbaar is.

Let op: je kunt een bijdrage aanvragen voor jaarcursussen (ook wanneer je later instroomt), maar niet voor kortlopend aanbod!

Hanneke Delis Fonds
De in 2015 overleden Hanneke Delis heeft zich jarenlang enorm ingezet voor de muziekafdeling van Scholen in de Kunst. Hanneke was erg begaan met kinderen die minder te besteden hebben en toch graag muziek willen maken. Scholen in de Kunst heeft in overleg met de familie van Hanneke en de docenten ervoor gekozen om het voormalig Studiefonds van Scholen in de Kunst om te dopen tot het Hanneke Delis Fonds. Zo zal ze altijd een belangrijk onderdeel van Scholen in de Kunst blijven.