Cursusaanbod
Tekenen en schilderen jongeren_banner pijlerpagina

Hanneke Delis Fonds

Heb je een laag inkomen, maar wil je (of je kind) toch een cursus volgen bij Scholen in de Kunst? Dan kun je gebruik maken van het Hanneke Delis Fonds. De bijdrage in het lesgeld varieert van 10% tot 75%, al naar gelang je inkomen. Bekijk hiervoor de inkomenstabel. Toekenningen vinden plaats zolang er budget beschikbaar is. Let op: je kunt een bijdrage aanvragen voor jaarcursussen (ook wanneer je later instroomt), maar niet voor kortlopend aanbod!

Ben je geïnteresseerd?
Lees de voorwaarden om te kijken of je in aanmerking komt. Je kunt ook contact opnemen met de cursistenadministratie. Hier kun je meer informatie inwinnen en een formulier krijgen waarmee je een aanvraag voor deze regeling kunt indienen.

Downloads
Hier kun je de inkomenstabel en het aanvraagformulier downloaden.

Hanneke Delis Fonds
De in 2015 overleden Hanneke Delis heeft zich jarenlang enorm ingezet voor de muziekafdeling van Scholen in de Kunst. Hanneke was erg begaan met kinderen die minder te besteden hebben en toch graag muziek willen maken. Scholen in de Kunst heeft in overleg met de familie van Hanneke en de docenten ervoor gekozen om het voormalig Studiefonds van Scholen in de Kunst om te dopen tot het Hanneke Delis Fonds. Zo zal ze altijd een belangrijk onderdeel van Scholen in de Kunst blijven.