Cursusaanbod
Extra Doorloop Urban Dance Event (C) Henry Krul (7)

Terugbetaling lesgeld

Er kunnen redenen zijn dat je tijdens het seizoen een aantal lessen mist, bijvoorbeeld als je onverhoopt lang ziek bent. In een aantal gevallen heb je dan recht op terugbetaling van een deel van het resterende lesgeld. De voorwaarden voor terugbetaling vind je in onze  Algemene Voorwaarden. 

De belangrijkste passages over de situaties waarin je om terugbetaling kunt verzoeken, lees je hieronder.

> Langdurige blessure of ziekte
Terugbetaling van het resterende lesgeld kan worden aangevraagd in geval van langdurige blessure of ziekte (langer dan vier lessen).

> Langdurige verhindering van de docent
Bij meer dan vier uitgevallen lessen door verhindering van de docent, kun je terugbetaling aanvragen vanaf de vierde uitgevallen les.

> Terugbetaling
Scholen in de Kunst betaalt het resterende cursusgeld terug vanaf vier gemiste lessen. Terugbetaling vindt plaats als het om een restbedrag van meer dan € 25,00 gaat. In alle gevallen wordt € 25,00 administratiekosten in mindering gebracht. Terugbetalingsaanvragen moeten voor het eind van het cursusjaar (uiterlijk 1 augustus) bij Scholen in de Kunst binnen zijn.

Heb je inderdaad recht op terugbetaling? Vul dan onderstaand formulier in. We verwerken je aanvraag zo snel mogelijk en informeren je per mail over de terugbetaling.
NB Wil je helemaal stoppen met een cursus, gebruik dan niet onderstaand formulier, maar ga naar Mijn Scholen in de Kunst. Daar kun je eenvoudig aangeven dat je de cursus wilt beëindigen

 

Formulier terugbetaling lesgeld