Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Ben je actief in het Soesterkwartier? Als betrokken wijkbewoner of medewerker bij bv. een wijk- of welzijnsorganisatie? Of woon jij in de wijk en wil je graag meedoen met een activiteit? Kijk hieronder naar wat er al is. Wil je iets doen dat nog niet in de wijk bestaat, neem eens contact op. Dan kijken we wat mogelijk is.

 

Wij bieden praktische ondersteuning, helpen bij het organiseren van een wijkfestival of brengen de juiste mensen samen. Samen met jou willen we kunst dichter bij de bewoners van het Soesterkwartier brengen. Geen ingewikkeld gedoe, maar gezellige, creatieve en makkelijk toegankelijke activiteiten. Iedereen is welkom, ongeacht achtergrond. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Binnenkort in het Soesterkwartier

POPtalent gezocht

Woon je in het Soesterkwartier? Ben jij tussen 10 en 15 jaar en heb je altijd al eens op een podium willen staan? Bespeel je een instrument of zing je? En heb je altijd al eens in een bandje willen spelen? Dan is POPmakers zoekt POPtalent wat voor jou! Schrijf je in en doe mee!
6 jul

Zomerparade Soesterkwartier

Het Soesterkwartier viert het begin van de zomer op 6 juli met de altijd gezellige Zomerparade. Op het podium is alle ruimte voor lokaal talent!

Neem contact met ons op

meer uit het soesterkwartier

De zomerparade

Bekijk de aftermovie!

Creatief in je wijk?

Bekijk de activiteiten

Verjaardagsfeestje met kinderen?

Ga naar de verkeerstuin

Zo leuk was het!

Zomerparade opnieuw een succes!

Het Soesterkwartier vierde het begin van de zomer met een gezellige markt vol met leuke kraampjes en kinderactiviteiten. Voor het eerst stond naast de braderie cultuur centraal bij de Zomerparade. Er was een podium waar talent uit de wijk zich kon laten zien en horen. 

Winterparade: gezellig en creatief!

Op zaterdag 23 december organiseerde de winkeliersvereniging, samen met Amateurkunst033 en organisaties uit de wijk, weer een gezellige winterparade rondom de Emmaüskerk. Een hartverwarmend initiatief in het warme hart van de wijk.

We werken samen

Winkeliersvereniging

Indebuurt033

Studio FCG

ABC Soesterkwartier

Bibliotheek Eemland