Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Wil jij creatief bezig zijn met wijkgenoten? Kom dan naar het wijkatelier Rustenburg Liendert. Bernadette van Nus neemt je mee in allemaal creatieve projecten, waarbij zij ook kijkt naar wat jullie graag willen doen. Zij zorgt voor de voorbereiding en de materialen. Tijd voor koffie is er natuurlijk ook!

Praktische informatie

Het wijkatelier is voor iedereen die 55 jaar of ouder is, woont in Rustenburg of Liendert en graag creatief bezig wil zijn. 

  • het wijkatelier wordt gegeven door Bernadette van Nus
  • we komen 13 keer bij elkaar, op donderdag 14, 21, 28 maart, 4, 11, 18, 25 april, 16, 23, 30 mei, 6, 13 & 20 juni
  • van 10.30-11.30 uur
  • het wijkatelier is in de Burgemeester Molendijkflat, Verzetsplein 6C
  • meedoen is gratis

Hoe meld ik me aan?

Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar alicevanbeest@scholenindekunst.nl . Zet duidelijk je naam en telefoonnummer in de e-mail, zodat we je kunnen bereiken.

Flyer wijkatelier Liendert Rustenburg voorzijde    Flyer Wijkatelier Liendert Rustenburg achterkant

Over de docent

Bernadette van Nus geeft cursussen bij Scholen in de Kunst en ook creatieve lessen aan kinderen op basisscholen en aan jongeren op een middelbare school. Ze is een geboren en getogen Amersfoortse, speelt klarinet en leert Japans. Lees hier meer over Bernadette.

Bernadette vindt een ontspannen en open sfeer heel belangrijk. Ze moedigt cursisten aan om de kunstenaar in zichzelf wakker te maken. In haar lessen tekenen ze buiten de lijntjes. Alles draait om expressie en nieuwe dingen uitproberen, zodat je echt ontdekt wat bij jou past.