Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Ben je actief of woon je in Liendert of Rustenburg? Wil je graag meedoen met een activiteit? Kijk hieronder naar wat er al is. Wil je iets doen dat nog niet in de wijk bestaat, neem eens contact op. Dan kijken we wat mogelijk is. 

Als je bewoner van deze wijk bent of werkt bij bijvoorbeeld een wijk- of welzijnsorganisatie, staan wij voor je klaar! In deze wijken willen we mensen met verschillende culturele achtergronden op een ontspannen manier samenbrengen. Dit doen we bijvoorbeeld door het (mede)organiseren van een wijkfestival en wijkateliers voor senioren.

Ook bieden we creatieve workshops aan die passen bij de diverse bewonersgroepen. Deze activiteiten zijn gezellig, creatief en gemakkelijk toegankelijk. Met (vrouwen)activiteiten willen we buurtbewoners met elkaar laten kennismaken en hun creatieve kant laten ontdekken. Bijvoorbeeld met een naai-, dans- en textielworkshop voor vrouwen. Iedereen is welkom, ongeacht achtergrond. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Dit doen we in Liendert-Rustenburg

Creatief met stof

In Liendert/Rustenburg zijn meerdere naaigroepen actief. In een pilotproject gaan we met één van deze groepen een kunstzinnig project met textiel doen.

Wijkatelier voor 55+

Voor de creatieve 55-plussers in Liendert en Rustenburg organiseren we een wijkatelier in de Burgemeester Molendijkflat. Onder leiding van een creatieve vakdocent gaan jullie aan de slag met je eigen creatieve projecten. Start 14 maart.

Neem contact met ons op

MEER UIT liendert/ rustenburg

Wijkfestival Liendert: zo leuk was het!

bekijk de terugblik!

Madiba: een bijzondere ontmoetingsplek

bekijk het filmpje!

ER IS GENOEG TE DOEN!

bekijk de activiteiten dicht bij huis

We werken samen

Indebuurt033

Bibliotheek Eemland