Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Ben je actief of woon je in Liendert of Rustenburg? Wil je graag meedoen met een activiteit? Kijk hieronder naar wat er al is. Wil je iets doen dat nog niet in de wijk bestaat, neem eens contact op. Dan kijken we wat mogelijk is. 

Als je bewoner van deze wijk bent of werkt bij bijvoorbeeld een wijk- of welzijnsorganisatie, staan wij voor je klaar! In deze wijken willen we mensen met verschillende culturele achtergronden op een ontspannen manier samenbrengen. Dit doen we bijvoorbeeld door het (mede)organiseren van een wijkfestival en wijkateliers voor senioren.

Ook bieden we creatieve workshops aan die passen bij de diverse bewonersgroepen. Deze activiteiten zijn gezellig, creatief en gemakkelijk toegankelijk. Met (vrouwen)activiteiten willen we buurtbewoners met elkaar laten kennismaken en hun creatieve kant laten ontdekken. Bijvoorbeeld met een naai-, dans- en textielworkshop voor vrouwen. Iedereen is welkom, ongeacht achtergrond. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Wijkfestival Liendert/Rustenburg

Zo leuk was het!

Dit doen we in Liendert-Rustenburg

Kleur in de wijk

Heb je meegedaan aan het Wijkatelier Liendert/Rustenburg en wil je graag door met tekenen & schilderen? Dat kan! We organiseren 5 nieuwe blokken, tegen een kleine vergoeding.

Creatief met stof

In Liendert/Rustenburg zijn meerdere naaigroepen actief. In een pilotproject gaan we met één van deze groepen een kunstzinnig project met textiel doen.

Neem contact met ons op

MEER UIT liendert/ rustenburg

Wijkfestival 2022: zo leuk was het!

bekijk de terugblik!

Madiba: een bijzondere ontmoetingsplek

bekijk het filmpje!

ER IS GENOEG TE DOEN!

bekijk de activiteiten dicht bij huis

We werken samen

Indebuurt033

Bibliotheek Eemland