Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Verbondenheid, dat stond centraal op 1 juni tijdens het wijkfestival Proef Kruiskamp Koppel. Een dag voor en door wijkbewoners, met heerlijke hapjes, mooie ontmoetingen, kennismaking met wijkactiviteiten en een podium vol talent uit de wijk!

KunstKaravaan Kruiskamp/Koppel

In het kader van community art maakten twee groepen van 40 personen een bijzondere wandeling door de wijk, onder leiding van Onderweg vonden diverse ontmoetingen plaats met bewoners en kunstenaars. Tijdens de wandelingen was er aandacht voor natuur, de geschiedenis van de wijk, theater, gedichten en muziek.

Talent uit de wijk

Dat de wijk Kruiskamp/Koppel over talent beschikt, werd deze dag meer dan duidelijk. De bezoekers genoten van het veelzijdige podiumprogramma, dat bol stond van muzikaal talent. Zo liet het nieuw opgerichte Wijkkoor Kruiskamp/Koppel van zich horen, het Jong Juliana leerlingorkest de sterren van de hemel en sloeg de Slagwerkgroep van KAMV er vrolijk op los.

Mooie verbindingen ontstonden toen KAMV samen ging spelen met een dhol-speler en rapper Leef. Ook de spontane samenwerking tussen de docente voor dansen met vrouwen met Domi van studio Kruiskamp Koppel was een prachtige, verbindende ontmoeting. 

Jong en oud uit de wijk hebben genoten, samen gedanst tijdens de workshop Dabke dans en gezongen. Met de nodige lekkere hapjes en drankjes was het in alle opzichten een heerlijke middag.

Workshop Dabke dans tijdens wijkfestival   Optreden van het wijkkoor Kruiskamp Koppel
Workshop Dabke dans                          Wijkkoor Kruiskamp/Koppel

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus