Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Ben je actief in De Kruiskamp of De Koppel, of woon je daar? Als je een bewoner van deze wijk bent of werkt bij bijvoorbeeld een wijk- of welzijnsorganisatie, dan zijn wij er voor jou! In deze wijken willen we mensen met verschillende culturele achtergronden op een ontspannen manier samenbrengen. Dit doen we door het organiseren van diverse creatieve workshops.

Zo is er bijvoorbeeld een wijkkoor gestart voor senioren en organiseren we zang- en dansactiviteiten in deze wijk. Verhalen die we uit de wijk halen, worden omgezet in theatervoorstellingen, die we in deze wijken laten zien. Op deze manier willen we buurtbewoners met elkaar in contact brengen en hun creatieve kant laten ontdekken. De kracht van diversiteit staat hierbij centraal. Iedereen is welkom, ongeacht achtergrond. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Dit doen we in Kruiskamp-Koppel

Terugblik Proef Kruiskamp/Koppel

Proef Kruiskamp/Koppel was ondanks de kou een bruisende dag die bol stond van talent uit de wijk.

Duurzaam & creatief Kruiskamp

Voor kinderen van 9 tot 12 jaar uit Kruiskamp Koppel hebben we in het voorjaar van 2024 leuke, creatieve en duurzame activiteiten. Onder leiding van juf Nynke gaan ze plantjes planten en potjes beschilderen.

Wijkkoor Kruiskamp-Koppel

Een groep enthousiaste, zinggrage wijkbewoners vormt sinds januari 2024 het Wijkkoor Kruiskamp-Koppel. Het koor oefent wekelijks onder de inspirerende leiding van Timon van Velzen.

Dans in Kruiskamp-Koppel

Binnenkort start er een mooi dansproject voor vrouwen in de wijk Kruiskamp-Koppel. Vrouwen uit alle windstreken en van alle leeftijden kunnen 5 middagen samen dansen.

Neem contact met ons op

MEER UIT kruiskamp/ koppel

Straatambassadeurs zorgen voor verbinding

bekijk het filmpje!

De witte vlinder: middelpunt van de wijk

bekijk wat er mogelijk is!

ER IS GENOEG TE DOEN!

bekijk de activiteiten dicht bij huis

We werken samen

Indebuurt033

Bibliotheek Eemland

ABC Kruiskamp/Koppel