Log in

Benieuwd naar wat Amateurkunst voor jou kan betekenen? Bekijk de veel gestelde vragen hieronder of neem contact met ons op!

Contactgegevens Amateurkunst033

Ellen van Genuchten, coördinator Amateurkunst033

amateurkunst033@scholenindekunst.nl  of
ellenvangenuchten@scholenindekunst.nl 

telefoon: 033 479 80 23 (spreek een bericht in) of
mobiel: 06 30 03 25 24 (maandag t/m donderdag)

bezoekadres: Eemhuis, Eemplein 75 te Amersfoort

Veel gestelde vragen over Amateurkunst033

Ja, Amateurkunst033 is door de gemeente Amersfoort gemandateerd om drie  regelingen uit te voeren.  Bekijk ze hier. 

In het kaartje vind je de amateurkunstverenigingen op de locatie waar zij repeteren. Je kunt  doorklikken naar hun eigen websites voor meer informatie. 

In de agenda houden we de geplande concerten, uitvoeringen en exposities bij. Hier kun je controleren of de datum die jij in gedachten hebt nog beschikbaar is. De input is afkomstig van de verenigingen zelf. Geef jouw datum door aan ellenvangenuchten@scholenindekunst.nl  zodat deze in de planning kan worden opgenomen. 

 

 

 

 

 

 

We nemen jouw evenement graag op in de agenda op de website. Datum, tijd, omschrijving,  locatie en prijs. Liefst met een actuele foto. Opsturen naar:  ellenvangenuchten@scholenindekunst.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij houden geen lijst van ruimtes bij. Onze ervaring is dat de beschikbaarheid en de prijzen te  snel wisselen om de lijst up to date te kunnen houden. De verenigingen dienen zelf contact op  te nemen met een locatie en kunnen zelf afspraken maken. In incidentele gevallen denken wij  graag mee over (tijdelijk) maatwerk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, dat kan. Bekijk de afspraken hierover bij vraag en aanbod 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij houden geen lijst van ruimtes bij. Onze ervaring is dat de beschikbaarheid en de prijzen te snel wisselen om de lijst up to date te kunnen houden. De verenigingen dienen zelf contact op te nemen met een locatie en kunnen zelf afspraken maken. In incidentele gevallen denken wij graag mee over  (tijdelijk) maatwerk. Kijk ook eens bij vraag en aanbod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, bekijk het op de pagina Regels en wetten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amersfoort heeft een belangrijke regionale functie. Daarom nemen wij graag verenigingen in  de wijde omtrek op in ons overzicht.