Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus
SUBSIDIEREGELING AMATEURKUNST PROJECTEN AMERSFOORT

Het doel van deze subsidieregeling is het aanjagen van culturele en kunstprojecten, van amateurs in Amersfoort, voor Amersfoorters en/of de ontwikkeling van Amersfoortse talenten. De projecten dragen bij aan het versterken, verbreden of vernieuwen van het culturele klimaat in Amersfoort én dragen bij aan een aantrekkelijke en verbonden stad. De projecten vergroten de samenwerking met instellingen/partners binnen en buiten het amateurkunst veld in de stad. 

Subsidies kunnen digitaal worden aangevraagd via de website van de gemeente Amersfoort.  Als je als persoon een subsidie-aanvraag indient, heb je een DigiD nodig. Als vereniging of stichting kun je kiezen voor 'zelf invullen' of  'e-herkenning'. 

Deadlines voor indienen:

Aanvragen tot en met € 2.500, - 

    • voor een activiteit met een beoogde startdatum in januari, februari, maart of april van het jaar 2025, moet de aanvraag worden ingediend in de periode van 1 september 2024 tot en met 31 oktober 2024;
    • voor een activiteit met een beoogde startdatum in mei, juni, juli of augustus van het jaar 2025, moet de aanvraag worden ingediend in de periode van 1 december 2024 tot en met 31 januari 2025;
    • voor een activiteit met een beoogde startdatum in september, oktober, november of december van het jaar 2025 moet de aanvraag worden ingediend in de periode 1 april t/m 31 mei 2025.
  1. Aanvragen van meer dan € 2.500,-
  • voor een activiteit in 2025, moet de aanvraag in de periode van 1 september tot en met 31 oktober 2024 worden ingediend.

De details van de regeling vind je hier