Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

programma op deze locatie

12.45-13.15 uur Rozen en Gladiolen
13.30-14.00 uur Forevergreens
14.15-14.45 uur Dwarsfluitensemble Syrinx

12.45-13.15 uur | Rozen en Gladiolen

Als koor bezingen ze thema's van het leven, in de meeste gevallen in een vierstemmig arrangement. Liederen, die in schrille tinten een treurig lot schetsen van ongelukkige liefde, dood en verdriet tot diepe vreugde en blijheid. Rozen en Gladiolen bezingt zowel de echte smartlap als het betere levenslied. Ze brengen het op originele wijze, en in veel nummers is de ‘saus’ van de dirigent te proeven, maar ook andere arrangeurs hebben hen bijgestaan.        

lees meer

13.30-14.00 uur | Forevergreens

Forevergreens is een gezellig, gemengd koor met zo'n 45 leden onder de enthousiaste leiding van Paul Brandsma. Het repertoire bestaat uit meerstemmige, heerlijke, bekende evergreens, die iedereen vanzelf meezingt. Nummers waar iedereen blij van wordt. Er wordt om de week gerepeteerd op de woensdagavond en na afloop is er nog een gezellige derde helft.      

lees meer

14.15-14.45 uur | Dwarsfluitensemble Syrinx

Dwarsfluitensemble Syrinx bestaat uit een groep van zestien enthousiaste fluitisten. Ze spelen al jaren onder de muzikale leiding van dirigente Trees Meijer en genieten van veel soorten muziek: van barok, modern klassiek tot de Beatles. Syrinx is één van de vijf ensembles van Huismuziek Amersfoort.             

lees meer

Op zoek naar een leuke vereniging?

In Amersfoort zijn vele koren, korpsen, toneelverenigingen, etc.
Je vindt ze in een handig overzicht.

bekijk het kaartje