Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

programma op deze locatie

11:30 - 12:00 uur | Dansvereniging Terpsichore
12:00 - 12:30 uur | Harmonieorkest Wilskracht
14:15 - 14:45 uur | Ned Ashcroft
14:45 - 15:30 uur | Animato

11:30 - 12:00 uur | Dansvereniging Terpsichore

Terpsichore is een vereniging voor internationale dans. De naam verwijst naar een van de negen Griekse muzen en betekent 'Zij die graag danst'. Plezier, ontspanning en gezelligheid staat bij hen voorop. Dat dansen een uitstekende conditietraining is, is uiteraard mooi meegenomen. Ze bieden activiteiten aan op alle niveaus en voor volwassenen van alle leeftijden. Het programma omvat dansstijlen uit de hele wereld. Daarbij laten ze zich steeds inspireren door prachtige muziek.

lees meer

12.00 - 12:30 uur | Harmonieorkest Wilskracht

Vandaag treedt Wilskracht op met het Regionaal Concertorkest. Dit symfonisch blaasorkest telt ruim zestig enthousiaste muzikanten dat speelt op een hoog amateurniveau, allen afkomstig uit Amersfoort en omgeving. De kracht van het orkest is de geweldige muzikale veelzijdigheid. De RCOW-leden gaan voor de muziek en zijn ambitieus: het niveau van het orkest is hoog. Het orkest geeft zo’n vijf concerten per jaar.

lees meer

14:15 - 14:45 uur uur | Ned Ashcroft

Ned Ashcroft heeft naam gemaakt met geweldige liedjes en waanzinnige tours. Hij overbrugt de werelden van pop-jazz-rap, grotendeels geïnspireerd door Bill Withers en Loyle Carner. Je vindt hem ergens tussen uit volle borst zingen, rappen over de liefde en de mislukkingen van de wereld, of uitgeput in zijn auto na een uitverkochte show in Amsterdam. Ned heeft super veel zin in om op Groot Amateurkunstfestival te spelen en goede zomervibes te brengen!

14.45 - 15.30 uur | Animato

Ongeveer 35 muzikanten vormen onder leiding van dirigent Dick Hunnersen Animato. Het orkest bestaat uit: saxofoons, (melodisch) slagwerk, trombones, hoorns, bassen, trompetten, baritons, klarinetten en een basgitaar. Het repertoire bestaat uit een mix van filmmuziek, eigentijdse hits en klassiek. Animato heeft geregeld concerten en altijd met een divers programma afgestemd op de locatie. 
lees meer

Op zoek naar een leuke vereniging?

In Amersfoort zijn vele koren, korpsen, toneelverenigingen, etc.
Je vindt ze in een handig overzicht.

bekijk het kaartje