Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

programma op deze locatie

11.00-11.45 uur Smooth Jazz Connection
12.00-12.45 uur Pop&RockKoor 
14.00-14.45 uur Popkoor Premiere
15.00-15.45 uur Terpsichore 
16.00-16.45 uur New Manhattan Big Band

11.00-11.45 uur | Smooth Jazz Connection

Jazz met een funky groove en lekker in het gehoorliggende melodieën. Een quintet met sax, piano, gitaar, bas en drums. Nummers van onder andere Spyro Gyra, Mezzoforte en Fourplay.     

12.00-12.45 uur | Pop&RockKoor

Onder leiding van Karen Peterson brengt dit hippe en dynamische Pop&RockKoor een uniek repetoire op de planken. Laat je meevoeren langs muzikale hitjes via ABBA en Queen maar ook Lady Gaga en André Hazes.           

lees meer

14.00-14.45 uur | Popkoor Premiere

Dit spetterende pop- en showkoor is, met een repertoire dat voornamelijk bestaat uit de nieuwste Top40 hits, jong van geest. Daarnaast maken zij muzikale uitstapjes naar musical hits en 'gouwe ouwen'.

lees meer

15.00-15.45 uur | Terpsichore

Terpsichore is een vereniging voor internationale dans. De naam verwijst naar een van de negen Griekse muzen en betekent 'Zij die graag danst'. Plezier, ontspanning en gezelligheid staat bij hen voorop. Dat dansen een uitstekende conditietraining is, is uiteraard mooi meegenomen. Ze bieden activiteiten aan op alle niveaus en voor volwassenen van alle leeftijden. Het programma omvat dansstijlen uit de hele wereld. Daarbij laten ze zich steeds inspireren door prachtige muziek.          

lees meer

16.00-16.45 uur | New Manhattan Big Band

Muziek op hoog niveau en met een hoog swinggehalte. Dat is waar de New Manhattan Bigband uit Amersfoort voor staat! Achttien gepassioneerde muzikanten onder leiding van een professionele bandleider. Ze hebben een breed repertoire: swingende jazz, dampende funk, zwoele ballads en opzwepende soul. Van Stevie Wonder tot Quincy Jones en Sammy Nestico, en van Marcus Miller tot Amy Winehouse. Samen met hun vaste zanger staan ze garant voor een heerlijke avond spetterende big band muziek!

lees meer

 

 

Bekijk de video over De Nieuwe Stad!

Op zoek naar een leuke vereniging?

In Amersfoort zijn vele koren, korpsen, toneelverenigingen, etc.
Je vindt ze in een handig overzicht.

bekijk het kaartje