Log in

Informatie

Data

zondag 12 juni 2022
14:00 - 16:30 uur

Locatie
Binnenplaats van het Pro33-college, Wiekslag 50, Amersfoort
Prijs
€ 0,00

In de Amersfoortse wijk Liendert werkt Het Huis van Bartels hard aan verbinding, welzijn en ontmoeting in de wijk. Op zondag 12 juni organiseren Scholen in de Kunst en het Huis van Bartels een multicultureel wijkfestival in Liendert.

De vaste stek van het Huis van Bartels, de tuinkas op de binnenplaats van het Pro33 college, vormt het kloppend hart van het wijkfestival. Het plein wordt omgetoverd in een multicultureel festivalterrein met een informatiemarkt, een cultureel programma en uiteraard de nodige hapjes en drankjes uit alle delen van de wereld. Zin in een multiculturele middag in je eigen stad? Kom dan gezellig kijken, luisteren, proeven en meedoen!

OVER HET HUIS VAN BARTELS

Het Huis van Bartels is een multiculturele ontmoetingsplaats voor iedereen in de wijk Liendert en Rustenburg. Er is  ruimte voor creativiteit, cultuur, educatie, eigen initiatief en saamhorigheid. Diversiteit en eigenheid zijn de norm en er is aandacht voor jong en oud.

Drie waarden staan centraal:
– we leven en werken in vriendschap en respect met elkaar samen
– we hebben zorg voor elkaar en de buurt
– we gaan verantwoord om met onze groene leefomgeving

Sinds 2018 is Het Huis van Bartels gehuisvest in de grote tuinkas op het schoolplein van het Pro33 College aan de Wiekslag 50. Vanuit deze prachtige plek ondernemen de mensen van het huis van Bartels met meer dan 40 betrokken vrijwilligers, talrijke initiatieven die de samenhang in de wijk helpen verbeteren. 

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus