Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

zaterdag 10 juni 2023
13:00 - 16:30 uur

Locatie
PRO33college, Wiekslag 50, Amersfoort
Prijs
€ 0,00

Deze middag organiseren het Huis van Bartels en Scholen in de Kunst weer een multicultureel wijkfestival in Liendert-Rustenburg. Met dit keer als thema Viva la Vida ofwel leve het leven! Het festival is bij het PRO33college en de toegang en activiteiten zijn gratis.

Het wijkfestival bestaat uit een proefmarkt, een informatiemarkt en een cultureel podium. Op het cultureel podium staan onder andere Giuliano Ethnel (rap), Gitalento (jonge gitaristen), Het Lienderts Orkest en Marco Hemelrijk (country).

Verder verzorgt Abu Swaleh een interactief optreden met Afrikaanse percussie, waaraan ook het publiek kan deelnemen. Estrella Smith, multitalent en leerling bij Scholen in de Kunst, gaat naast dansen ook zingen en vioolspelen.

Op de proefmarkt kunnen bezoekers verschillende soorten gerechten en hapjes uit landen als Syrië, Jemen, Marokko, Turkije en Indonesië kopen.

OVER HET HUIS VAN BARTELS

Het Huis van Bartels is een multiculturele ontmoetingsplaats voor iedereen in de wijk Liendert en Rustenburg. Er is  ruimte voor creativiteit, cultuur, educatie, eigen initiatief en saamhorigheid. Diversiteit en eigenheid zijn de norm en er is aandacht voor jong en oud.

Drie waarden staan centraal:
– we leven en werken in vriendschap en respect met elkaar samen
– we hebben zorg voor elkaar en de buurt
– we gaan verantwoord om met onze groene leefomgeving

Sinds 2018 is Het Huis van Bartels gehuisvest in de grote tuinkas op het schoolplein van het Pro33 College aan de Wiekslag 50. Vanuit deze prachtige plek ondernemen de mensen van het huis van Bartels met meer dan 40 betrokken vrijwilligers, talrijke initiatieven die de samenhang in de wijk helpen verbeteren. 

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus