Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

donderdag 06 april 2023
20:00

Locatie
Fluor, Oliemolenhof 22, Amersfoort
Prijs
€ 6,50

Strijd om de beste schoolband van Amersfoort


Welke band wordt uitgeroepen tot de beste Amersfoortse schoolband 2023? Kom op donderdag 6 april naar Fluor en moedig jouw favoriete band aan! 

Inmiddels heeft het muziekplatform POPmakers de finalisten van de SchoolBandBattle bekend gemaakt! Deze vijf bands gaan donderdagavond 6 april de strijd aan:
Alkaline - Farel College
5 Times Chaos - Amersfoortse Berg
Blue Bicycle - JVO
S34 - Corderius College
Cemi Hendrix and the Band of Students - Amersfoortse berg

 

Voorbereiding
In de week van 27 maart krijgen de bands een coachingsessie van POPmakers-bandcoaches, zowel online als in een professionele bandsetting in het Eemhuis. Dit alles om hun band klaar te stomen voor de finale van de SchoolBandBattle.

Prijs
De winnaar ontvangt een wildcard voor deelname aan de bandwedstrijd De Kei van Amersfoort en een professionele opnamesessie in de studio van De BandBunker. En er zijn andere prijzen, zoals in-store optredens en waardebonnen voor de Rock & Roll Store.

Juryleden SchoolBandBattle
Aurelia Wurfbain - There You Go (voorheen Bricked Out)
Daniël Smit - Handsome Poets
Thijs Borsten - pianist, componist, theatermaker

POPmakers
POPmakers is het nieuwe muziekplatform in Amersfoort dat zich richt op POPulaire muziek in de breedste zin van het woord: van singer-songwriter tot rock, van jazz tot electro.
POPmakers staat voor Participeren - Ontwikkelen - Performen. POPmakers wil graag jonge (pop)muzikanten en amateurmusici de mogelijkheid geven zich samen met gelijkgestemden te ontwikkelen tot betere muzikanten, performers en makers. Ze doen dat graag in samenwerking met andere partijen in Amersfoort.