Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

zaterdag 18 juni 2022
15:00 - 23:00

Locatie
Durgerdamhaven, Vathorst, Amersfoort
Prijs
€ 0,00
Opmerkingen
gratis toegang

Op zaterdag 18 juni vindt het allereerste Viva Vathorst Grachtenfestival plaats aan de Durgerdamhaven. Het belooft groot muzikaal feest te worden waarvan de middagprogrammering wordt verzorgd door Scholen in de Kunst.

's Avonds treden bekende Amersfoortse artiesten op en het programma wordt afgesloten met een optreden door Diggy Dex. Meer informatie is te vinden op www.vivavathorst.nl

MIDDAG


's Middags is het podium voor jonge en ervaren talenten die geselecteerd zijn door Scholen in de Kunst. Tijdens een speciale poptalentdag onder leiding van Reinier Bavinck hebben jonge muzikanten in april een coachingdag gevolgd. Op die dag zijn ze klaargestoomd om op te treden tijdens het festival. Het publiek kijkt mee vanaf de kade of het water met bootjes of op een VIP Vlot. 

AVOND


United Sisters
, geïnspireerd door de Engelse damesgroep D-Day Darlings, brengt een ode aan de Andrews Sisters. De combinatie van de enorme fascinatie die deze ladies hebben voor muziek uit de jaren 40 en het zingen ervan, zal voor velen de herinnering aan de bevrijding weer tot leven brengen. Hun repertoire varieert van jazz (Caro Emerald), 70/80’s tot aan de Andrew Sisters. De bandleden wonen in Amersfoort en Vathorst. Een thuiswedstrijd dus!

Xite-Live is dé funky & soulband van midden Nederland, die een swingend optreden gaat verzorgen met de lekkerste soul, disco & pop. Een repertoire met vele hits en lekkere oude én nieuwe dans- en feestklassiekers. Een spetterende en knetterende blazerssectie, een pompende ritmesectie en een zangeres staan garant voor een geslaagd feest voor iedere doelgroep! 

​Draai met Diggy Dex mee op het lied van het leven! De 41-jarige singer songwriter brengt zijn zevende album uit: Carrousel. Op zijn muzikale tocht neemt hij je mee in zijn verhalende, toegankelijke nummers. En die slaan aan. De afgelopen jaren is de zanger continu onderweg geweest met zijn band. In zijn verhalen op muziek neemt de Amersfoortse artiest je mee naar zijn binnenwereld. Een betere afsluiting van het Viva Grachtenfestival is niet mogelijk! 

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus