Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

zondag 10 maart 2024
13:00 - 17:00

Locatie
ICOONtheater, Leeghwater 1-3, Amersfoort-Vathorst
Prijs
€ 12,50
Opmerkingen
let op: kinderkoor Bubbels begint later

Ben je dol op zingen en is de wekelijkse repetitie vaak te kort voor je? Doe dan mee aan onze eerste Zangdag in ICOONtheater! Een hele middag samen zingen, bedoeld voor alle koorleden en zangleerlingen van Scholen in de Kunst. We maken er een feestje van!  

Het programma is net wat anders voor de verschillende groepen deelnemers. Hieronder lichten we het per groep toe.

Zing je in een koor bij Scholen in de Kunst?

Dan begint jouw programma om 13.00 en duurt tot 17.00. We zingen met alle koren samen en Reinier Bavinck, dirigent van het Pop- & jazzkoor voor gevorderden, geeft een workshop in podiumpresentatie en koorregie.

Om 16.00 sluiten we af met een concert in de theaterzaal! Nodig hier gerust familie en vrienden voor uit! Alle koren treden tijdens dit concert apart op met eigen repertoire. Maar de kers op de taart is het gezamenlijke koorstuk dat alle koren samen gaan zingen, dat belooft een mooi zangspektakel te worden.

Zit jij in kinderkoor Bubbels?

Dan begint jouw Zangdag een uurtje later. Je start om 14.00 uur met een superleuke workshop bodypercussie. Daarna sluiten we aan bij het programma van de volwassen koren. En natuurlijk zing je om 16.00 uur ook mee in het concert.!

Heb je zangles bij Scholen in de Kunst?

Heb je zangles en zou je graag meer willen leren over podiumpresentatie tijdens het zingen? Meld je dan aan voor de Masterclass Podiumpresentatie door Marieke Snijders, zangeres, pianist en presentatiecoach. Deze masterclass duurt van 13.00 tot 15.30 uur en bestaat uit een gezamenlijk gedeelte en een deel waarin individuele leerlingen door Marieke gecoacht worden.

Er is plek voor 6 individuele coaching sessies. Publiek is van harte welkom bij de masterclass.

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor de Zangdag met dit aanmeldingsformulier. Dat kan t/m 3 maart 2024. Na invullen van het formulier zie je een link naar de ticketshop, waar je je kaartje kunt kopen. 

Je aanmelding is pas definitief als je ook een kaartje hebt gekocht!

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus