Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

donderdag 04 april 2024
20:00

Locatie
Fluor, Oliemolenhof 22, Amersfoort
Prijs
€ 6,75

Strijd om de beste schoolband van Amersfoort


Welke band wordt uitgeroepen tot de beste Amersfoortse schoolband van 2024? Kom op donderdag 4 april naar Fluor en moedig jouw favoriete band aan! 

Zes bands van vijf verschillende middelbare scholen hebben zich opgegeven:

  • Veerle en Nora (Amersfoortse Berg)
  • BarfBag (’t Hooghe Landt)
  • Shifu (Amersfoortse Berg)
  • H2O2 (Vathorst College)
  • Red Velvet (JVO)
  • Music Maniacs (Farel College)

 

Voorbereiding
Deze bands krijgen een coachingsessie van de bandcoaches van Popmakers, zowel online als in een professionele bandsetting in het Eemhuis. Zo worden alle bands klaargestoomd voor de finale van de SchoolBandBattle op donderdagavond 4 april in FLUOR!

Prijs
De winnaar ontvangt een wildcard voor deelname aan de bandwedstrijd De Kei van Amersfoort en een professionele opnamesessie in de studio van De BandBunker. En er zijn andere prijzen, zoals in-store optredens en waardebonnen voor de Rock & Roll Store.

Juryleden SchoolBandBattle
Aurelia Wurfbain - There You Go (voorheen Bricked Out)
Daniël Smit - Handsome Poets
Michiel Buursen - musicus, componist en arrangeur

POPmakers
POPmakers is het muziekplatform in Amersfoort dat zich richt op POPulaire muziek in de breedste zin van het woord: van singer-songwriter tot rock, van jazz tot electro.
POPmakers staat voor Participeren - Ontwikkelen - Performen. POPmakers wil graag jonge (pop)muzikanten en amateurmusici de mogelijkheid geven zich samen met gelijkgestemden te ontwikkelen tot betere muzikanten, performers en makers. Ze doen dat graag in samenwerking met andere partijen in Amersfoort.