Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

zaterdag 22 juni 2024
15:00 - 16:45 uur

zaterdag 22 juni 2024
19:00 - 21:00

Locatie
ICOONtheater, Leeghwater 1-3, Amersfoort
Prijs
€ 8,50
Opmerkingen
(let op: de expositie hangt in het Eemhuis)

Zaterdag 22 juni staat de hele dag in het teken van de School voor Talent met dans, beeldend, muziek en theater. Na een jaar elkaar inspireren, bezoekjes aan professionele kunstbeoefenaars en vooral heel hard werken kunnen de leerlingen van School voor Talent eindelijk doen wat zij het liefste doen: op een professioneel podium staan. Laten zie wat ze kunnen. Anderen deelgenoot maken van wat zij het afgelopen jaar gemaakt, geleerd, gecreƫerd en gedaan hebben. En jij kan erbij zijn!

School voor Talent

Scholen in de Kunst heeft voor getalenteerde kinderen en jongeren een aparte leerlijn opgezet in de vorm van speciale talentklassen. Deze worden aangeboden in vier disciplines: muziek, dans, theater en beeldende kunst.

Voor alle disciplines worden leerlingen aangenomen door middel van audities of selectie. Ze starten het seizoen met een gezamenlijke inspiratiedag en sluiten het jaar af met een gezamenlijke voorstelling in juni, waarbij alle disciplines meewerken aan een spetterend eindresultaat! 

PROGRAMMA voor 21 & 22 juni

Vrij 21 juni, 12.00 uur | Kunstplein (4e verdieping) Eemhuis | gratis toegang
Opening eindexpositie leerlingen van School voor Talent Beeldend.

Za 22 juni, 15.00 uur ICOONtheater | matinee
School voor Talent Dans (groepschoreografie en eigen werk van de leerlingen), Theater en filmpjes met leerlingen van School voor Talent Beeldend.

Za 22 juni, 19.00 uur | ICOONtheater | avondvoorstelling
School voor Talent Dans, Theater, Muziek en filmpjes met leerlingen van School voor Talent Beeldend.

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus