Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

woensdag 01 november 2023
20:00 - 21:15 uur

Locatie
De War, Heiligenbergerweg 34, Amersfoort
Prijs
€ 75,00
Opmerkingen
betaallink volgt na aanmelden

HELAAS, DE SONGWRITER'S CIRCLE IS GEANNULEERD!

Je schrijft liedjes, zingt ze en begeleidt jezelf daarbij op gitaar, piano of een ander instrument. Je bent misschien nog niet klaar voor het podium, maar je wil je liedjes wel graag laten horen. Je zoekt naar een manier om jezelf verder te ontwikkelen en verbeteren als songwriter. Precies voor jou is POPmakers de Songwriters Circle gestart.

Samen
In een groep met maximaal 7 deelnemers ga je je gedurende 5 sessies van 75 minuten verdiepen in songwriting. Je speelt je liedjes voor je mede-songwriters en krijgt feedback. Je luistert naar hun songs, raakt geïnspireerd en komt op nieuwe ideeën. Samen met de coaches ga je dieper in op je composities, schaaf je aan je repertoire en verken je de diverse aspecten van songwriting.

Mini-optreden
Bij de vijfde sessies ben je klaar voor een mini-optreden; iedere deelnemer vertolkt een of twee van zijn mooiste liedjes voor een klein publiek.

Team
De Songwriters Circle wordt begeleid door Aurelia Wurfbain (zangeres, songwriter o.a. There You Go) en Sander Hop (gitarist/componist).