Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

zondag 21 januari 2024
15:00 - 17:00

Locatie
Podium FLUOR, Oliemolenhof 22, Amersfoort
Prijs
€ 11,75
Opmerkingen
Tickets via Fluor

New Manhattan meets Young Talent

De New Manhattan Big Band meets Young Talent; De New Manhattan Big Band presenteert een nieuwe serie Jazz middagen met aanstormend jong talent van het Utrechts Conservatorium. Op 21 januari vindt het eerste concert in deze reeks plaats bij podium Fluor in Amersfoort.  Dan ontmoet de Amersfoortse Big Band een tweetal getalenteerde studenten van het Conservatorium in een sfeervolle setting. Een setting waarbij deze jonge talenten letterlijk en figuurlijk het podium krijgen om zich te presenteren samen met een volledige big band!

Deze eerste editie wordt afgetrapt met twee vocalisten namelijk Dominique Roelofsen en Mats Mooijman. Alhoewel het definitieve programma nog even een verrassing blijft zal Dominique zich richten op popnummers in een big band setting. Mats zal meer de ‘klassiekers’ voor zijn rekening nemen in de sfeer van Frank Sinatra en Michael Bublé.

Kortom, kom op zondagmiddag 21 januari a.s. in Podium FLUOR genieten van deze twee jonge getalenteerde vocalisten. Zij en de New Manhattan Big Band onder leiding van Johan Wienen, gaan er een mooie Jazzy Afternoon van maken!

Tickets via de website van FLUOR: New Manhattan Big Band: Jazz Afternoon - FLUOR033