Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

zondag 24 maart 2024
13:30 - 16:00 uur

Locatie
Eemhuis, 4e verdieping, Eemplein 75, Amersfoort
Prijs
€ 15,00
Opmerkingen
€ 5,- voor publiek

Drummers en bassisten opgelet: Benny Bakker en Nick Kamphuis - samen de ritmesectie bij Maan- komen naar het Eemhuis voor een swingende masterclass Drum & bas. Dus wil jij werken aan je samenspel, koop dan snel je kaartje. 

Drummer Benny Bakker en bassist Nick Kamphuis geven samen deze masterclass boordevol samenspel, timing en oefenen met (eigen) backing tracks. Het belooft een leerzame middag te worden, met voorbeelden uit de studio en de podiumpraktijk, waarbij actieve deelname als drummer/bassist mogelijk is.

Praktische informatie voor deelnemers

Deelnemers bereiden van te voren een eigen partij voor op aangegeven backtracks. Alle deelnemers ontvangen deze tracks voor de masterclass. 
Drummers:  neem je eigen drumstokjes mee!
Bassisten: neem je eigen bas mee!

BASSISTEN ⇒  koop je kaartje

DRUMMERS ⇒  UITVERKOCHT!!

Let op: Er is plek voor maar vijf drummers en vijf bassisten! Dus wees er snel bij!

Over Benny Bakker & Nick Kamphuis

In 2012 studeerde Nick af aan het Conservatorium van Amsterdam in de richting Jazz. Zijn professionele reis begon pas serieus toen hij zich aansloot bij de Soundwise band in 2016. Als verlengde van de Soundwise studio's heeft Nick bijgedragen aan diverse tv-programma's, waaronder 'The Passion', 'Talentscouts', 'I Want Your Song', 'The Next Boy/Girlband' en live shows zoals 'Holland Zingt Hazes'. 

Gedurende deze periode maakte Nick Kamphuis deel uit van de live bands van MAAN en OG3NE. Met zijn uitgebreide ervaring wordt hij regelmatig gevraagd als sessiemuzikant voor evenementen en speciale optredens, waarbij hij samenwerkt met diverse Nederlandse en soms internationale artiesten. Deze connecties brachten hem naar de studio, waar Nick zijn bijdragen leverde aan singles en albums van bekende namen als Wulf, Maan, Friday en David Benjamin. Sinds eind 2023 maakt Nick bovendien deel uit van de band KANE die vanaf juni vijf keer in de Ziggo Dome, Amsterdam staan.

Benny Bakker is de vaste studio-drummer van Danny Vera.

Samen vormen Nick en Benny de muzikale motor bij zangeres Maan.


Benny en Nick in actie bij Maan

Masterclass openbaar voor beperkt publiek

Wil je niet actief meedoen aan deze masterclass, maar er toch bij zijn en vanaf de zijlijn meekijken? Dat kan. Kijkers zijn van harte welkom. Koop dan een kaartje voor publiek.

Deze masterclass is voor alle leeftijden.