Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

zondag 24 maart 2024
10:00 - 16:00

Locatie
Eemhuis, 4e verdieping, Eemplein 75, Amersfoort
Prijs
€ 65,00
Opmerkingen
€ 77,50 inclusief lunch

DEZE MASTERCLASS IS UITVERKOCHT!

Werk je graag met textiele materialen en ben je geïnteresseerd in bijzondere technieken? Dan is deze masterclass voor jou bedoeld. Je gaat aan de slag met het maken van eigen prints op stof en papier en gaat naar huis met een flinke dosis inspiratie.

Tijdens deze masterclass leer je hoe je zelf lichtgevoelig papier en stof kunt maken. Daarna maak je een eigen ontwerp dat je gaat afdrukken op dat lichtgevoelige materiaal. Zo krijg je unieke, handgemaakte prints.

In het eerste deel van de masterclass maak je afdrukken met plantjes en andere natuurlijke materialen. Na de lunch ga je experimenteren met materialen en voorwerpen zoals papier, gaas, kant, draadjes en nog veel meer. En wie weet ook nog bubbels. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Dit neem je zelf mee
> gedroogde plantjes van max 10 cm. (hoe fijner de blaadjes en takjes hoe mooier)
> veertjes, stof als kant, draadjes
> voorwerpjes 
> eigen materiaal/gereedschap
> een schort

Over Miriam Verbeek

Miriam Verbeek is in eerste instantie opgeleid tot kleuterleidster. Daarna heeft zij een tweejarige opleiding gevolgd in edelsmeden en plastische vormgeving aan de Rietveldacademie.

De combinatie van kleuters en kunst heeft geleid tot de oprichting in 1999 van het Kinderatelier in Zutphen. Ook is zij medeoprichter van de Dutch Felt Academy. Daarnaast geeft zij, zowel in haar eigen atelier als daarbuiten, les in beeldende kunst, vilten en sinds 2022 ook in Cyanotype.

Meer weten over Miriam Verbeek? Neem een kijkje op miriamverbeek.nl.

Deze masterclass is bestemd voor 21+.