Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

maandag 20 november 2023
20:00 - 22:00

Locatie
Eemhuis, 4e verdieping, Eemplein 75, Amersfoort
Prijs
€ 5,00

DE INTRODUCTIELES IS GEANNULEERD.

Wil je op theaterles, maar zijn lange teksten niets voor jou? Heb je gehoord van fysiek theater maar twijfel je of het wat voor je is? Wil je de docent alvast leren kennen? Dan is dit je kans! Doe mee met een introductieles Fysiek Spel voor Beginners. Je hoeft geen (spel)ervaring te hebben.

Professioneel en gepassioneerd

Docent Lisette Mallee is niet alleen docent, maar ook theatermaker. Zij weet als geen ander haar docentschap en ervaring als acteur en regisseur met elkaar te verbinden. Met haar professionaliteit en passie krijgt ze haar cursisten letterlijk in beweging!

Fysiek theater

Fysiek theater gebruikt vooral de bewegingen en gezichtsuitdrukkingen van de acteurs om verhalen te vertellen en emoties te laten zien. Dit is anders dan gewoon theater, waarbij gesprekken en monologen belangrijker zijn. Bij fysiek theater draait het vooral om hoe de acteurs bewegen en wat je ziet, zoals hun lichaamstaal en bewegingen. Tijdens deze introductieles kun je kennismaken met deze theatervorm.

Doorstromen

Enthousiast? Na deelname aan de workshop kun je direct doorstromen naar een korte cursus van 15 lessen. De cursus Fysiek Spel voor Beginners start op 8 januari 2024 en vindt plaats in het Eemhuis op maandag van 20.00-22.00 uur.

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus