Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

zaterdag 29 juni 2024
14:00 - 16:00

zaterdag 29 juni 2024
19:30 - 21:30 uur

Locatie
Werkplaatshal MBO Techniek, Hardwareweg 15 Amersfoort
Prijs
€ 17,50
Opmerkingen
4 t/m 12 jaar € 10

Soms word je er moe van. Al dat wereldleed. Crisis op crisis. En dan je eigen sores nog. Het laat je verlangen naar lef en levenslust, naar een held! Maar wat is dat, een held? De superhero die de mensheid redt, de vrijheidsactiviste, geniale geleerde, topsporter, popster of influencer, of toch gewoon je eigen moeder? Wie bewonder je, wie haalt het beste in je boven? Waar vind je de held in jezelf? Dat zijn de vragen die Voice Box stelt in deze voorstelling.

Begeleid door een drie man sterk combo zingen de pakweg 60 koorleden een mix van pop, klassiek en wereldmuziek over grootse heroïek, de moed der wanhoop en de superkrachten van de liefde. Dit alles gebracht met theatrale acts, bodypercussie, beeld en spoken word. 

Geheel in Voice Box traditie is er weer een bijzondere optreedlocatie gevonden. Geen beter decor voor deze heldenvoorstelling dan de gigantische werkplaatshal van MBO Techniek op bedrijventerrein De Hoef, waar normaal gesproken jonge vakmensen de fijne kneepjes leren van houtbewerking, metsel- en schilderwerk. De bouwhelden van de toekomst!  

Dirigent: Fabian Wasterval

Regisseur: Jaap de Winter

Foto:  Jessie Kamp