Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

zaterdag 08 juni 2024
13:00 - 23:00

Locatie
Durgerdamhaven, Vathorst, Amersfoort
Prijs
€ 0,00

Zaterdag 8 juni is alweer de derde editie van het ViVa Vathorst Grachtenfestiva! Van 13:00 tot 23:00 uur geniet je van muziek vanaf het water of vanaf de kades van de Durgerdamhaven en Terschellingkade in Vathorst. Met de toevoeging van een festivalmarkt, meer foodtrucks en kinderactiviteiten belooft het weer een fantastisch festival te worden.

Wat wordt het op 8 juni? Op het water dobberen in een bootje of sup, genieten van de foodtrucks en barretjes op de kade of vooral swingen op livemuziek? Gelukkig hoef je niet te kiezen, want het kan allemaal tijdens de derde editie van het gratis grachtenfestival in de Amersfoortse wijk Vathorst.

Tussen de Durgerdamhaven en de Terschellingkade komt een prachtig podium met catwalk op het water. Het festivalhart ligt op precies 3 minuten lopen vanaf station Vathorst en is dus uitstekend bereikbaar met het OV.

Of vaar naar het evenement met je eigen bootje, of kom gewoon op de fiets en zoek een plekje op de kade. Geniet met een drankje en een hapje van het gevarieerde programma. De entree is gratis. Zet je 8 juni alvast in je agenda?

 

 

Amateurkunst033 presenteert talent uit de wijk

Amateurkunst033 presenteert een swingend middagprogramma, vol talent uit de wijk. We presenteren de Jong Talent Band en geven het podium aan kinderen van scholen uit Vathorst die hebben leren spelen op een didgeridoo. Ook is er plek voor buurtbewoners op het podium en laat de schoolband van het Vathorst College van zich horen.

Een prachtig programma vol lokaal talent uit bruisend Vathorst!

's Avonds is het podium voor de Amersfoortse Emily Hill en niemand minder dan Nielson. Dat wordt dansen als de zon ondergaat! 

Het complete programma van ViVa Vathorst vind je op de website van Viva Vathorst.

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus