Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

dinsdag 19 december 2023
20:00 - 22:00

Locatie
Eemhuis, 4e verdieping, Eemplein 75, Amersfoort
Prijs
€ 0,00
Opmerkingen
wel graag aanmelden

Op dinsdagavond 19 december is er een gratis workshop voor theater- en schrijfcursisten. In een creatieve uitwisseling worden dialogen van schrijfcursisten opgevoerd door theatercursisten. Het resultaat bespreken we samen, om van elkaar te leren. 

Als schrijver ervaar je in deze workshop hoe jouw dialoog tot leven komt op de speelvloer. En als speler ervaar je hoe je de dialoog kunt beïnvloeden met jouw spel en interpretatie. Een bijzondere, creatieve uitwisseling tussen de Schrijfschool en de Theaterschool.

Programma

De avond begint om 20.00 uur in lokaal 6 op de vierde verdieping van het Eemhuis.

De theatercursisten krijgen ter plekke een aantal dialogen van de schrijfcursisten en krijgen tot 21:00 uur de tijd om ze tot leven te brengen op het toneel.

De schrijfcursisten krijgen in de tussentijd in lokaal 3 een les met winterse schrijfoefeningen.

Om 21:00 uur ontmoeten we elkaar weer in lokaal 6 voor een uitwisseling van onze ervaringen. De theatercursisten zullen de dialogen opvoeren. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over de teksten en de opvoering.

Hoe doe je mee?

Schrijvers die een dialoog willen insturen kunnen die tot uiterlijk 12 december mailen naar hun eigen schrijfdocent, Annette Verspoor of Esther Bevers. Theatercursisten hoeven niets voor te bereiden.

Je kunt je aanmelden voor de workshop door een e-mail te sturen naar Niki Romijn.

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus