Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

vrijdag 12 april 2024
19:00 - 20:00

Locatie
Eemhuis, 4e verdieping, Eemplein 75, Amersfoort
Prijs
€ 0,00

Op vrijdag 12 april spelen gitaarorkest Caramba! en gitaarensemble Torres voor publiek. Je bent dan van harte welkom om te komen luisteren. Ervaar hoe leuk het is om samen muziek te maken! 

Heb je na dit concert ook zin om mee te doen ? Speel dan met ons mee in het Gitaarorkest Caramba! of Gitaarensemble Torres. Het gitaarorkest Caramba! is voor de beginnende leerling vanaf 1 à 2 jaar les. Het gitaarensemble Torres is voor de meer gevorderde leerling. Vraag je docent om advies in welk ensemble of orkest je het beste mee kan doen. 

Samenspel is naast de individuele les een enorme verrijking, het versterkt alles wat je leert in de individuele les, je leert samenspelen met anderen, je maakt kennis met andere leerlingen en maakt vrienden. Van samen muziekmaken word je blij! 

Doe mee aan één van de openbare repetities

Op vrijdag 19 en 26 april en 17 en 24 mei kun je meedoen met de repetities om te kijken of dit wat voor jou is. Lijkt dat je leuk, stuur dan een mailtje naar brendaklein@scholenindekunst.nl.

Gitaarorkest Caramba! repeteert van 16.30 tot 17.20 uur.
Gitaarensemble Torres repeteert van 19.00 tot 19.50 uur.

Samenspel gratis als je muziekles hebt

Samenspellessen zijn gratis bij een jaarcursus muziek individueel bij de Muziekschool. Dat geldt ook voor deelname aan het Gitaarokest Caramba en Gitaarensemble Torres.

Heeft jouw kind les bij een andere muziekschool in Amersfoort, Soest of Leusden? Dan is in veel gevallen deze les ook gratis. Neem contact op met de klantenservice

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus