Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

zaterdag 15 juni 2024
15:00 - 16:00

Locatie
Sint-Martinuskerk, Kerklaan 22, Hoogland
Prijs
€ 7,50
Opmerkingen
opbrengst komt ten goede aan het Hanneke Delis Fonds

LET OP: NIEUWE LOCATIE IN VERBAND MET HET WEER:
SINT-MARTINUSKERK IN HOOGLAND

 

Op zaterdag 15 juni is er een benefietconcert in Villa de Wachter. Het Symfonieorkest treedt dan op in de tuin van de villa. De opbrengst van het concert komt ten goede aan het Hanneke Delis Fonds.

Ter plekke wordt ook nog een inzamelingsactie gehouden voor het Hanneke Delis Fond, waarbij je met een QR-code kunt doneren. Vergeet je telefoon dus niet! 
Het concert wordt feestelijk afgesloten met een hapje en drankje in de tuin. 

Over Villa de Wachter

Villa de Wachter is een bijzondere villa, gebouwd door architect Hendrik Wijdeveld, in de stijl van de Amsterdamse School. De villa dateert uit de jaren twintig van de vorige eeuw. Wie meer details wil lezen over Villa de Wachter kan terecht op de website van het Amsterdamse School Platform.

Over het Hanneke Delis Fonds

Scholen in de Kunst heeft een eigen fonds: het Hanneke Delis Fonds. Dit fonds is bedoeld voor iedereen voor wie het lesgeld een probleem is. Dus ook voor volwassenen die het lesgeld niet kunnen betalen en voor jeugd tot en met 17 jaar, als de bijdrage van het Jeugdfonds Cultuur onvoldoende is.

Het Hanneke Delis Fonds verleent financiële en materiële steun aan cursisten van Scholen in de Kunst, die op grond van financiële of sociale omstandigheden niet in staat zijn de kosten voor een cursus of muziekles volledig zelf te betalen. Dat doen we omdat we het van maatschappelijk belang vinden dat iedereen ongeacht sociale of financiële achtergrond lessen kunsteducatie kan volgen.

Lees  over het Hanneke Delis Fonds en de persoonlijke verhalen van deelnemers.

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus