Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

zaterdag 29 juni 2024
10:30 - 12:30 uur

Locatie
De Kamp
Prijs
€ 0,00

Maak in twee uur kennis met de veelzijdigheid en gezelligheid van De Kamp. Tijdens een uitgebreide wandelroute tussen de Kamperbinnenpoort en De Stier ontdek je de eigenschappen van deze unieke straat met zijn vele winkels. Natuurlijk loop je heen en terug!

Je haalt eerst een routeboekje bij onze stand bij de Kamperbinnenpoort. Met het boekje in de hand ben je klaar voor een gezellige, inspirerende wandeling met als bonus een aantal leuke activiteiten.

Er zijn drie verschillende routes, dus je kunt kiezen welke jou het meeste aanspreekt. Alle drie komen ze langs inspirerende workshops van vakdocenten van Scholen in de Kunst. 

Klik op het boekje en blader er doorheen!


of download het boekje

Kies je favoriete route

De actieve route
Bezoek winkels die alles in het werkstellen om jouw actieve activiteiten te ondersteunen zoals sportwinkels en de schoenmaker. Daarnaast kan eten en gezelligheid niet ontbreken.  

De creatieve route
Bezoek de creatieve winkels van de Kamp. Zo is er een ijstenmaker, een studio, een optiek, een bakkerij en een tapijtenmaker. Genoeg om inspiratie op te doen!

De moderoute
Vind jouw mode bij de modewinkels op de Kamp! Ga vintageshoppen, ga naar een optiek, de kapper of zoek je eigen modestoffen uit. Daarnaast kun je heerlijk eten en drinken!

Doe mee aan een WORKSHOP

Bij alle routes kom je langs de workshops die door vakdocenten van Scholen in de Kunst worden gegeven. Loop langs en schuif aan!

Viltbloem maken: Maak onder begeleiding van een vakdocent een viltbloem om op je kleding te spelden.
Wijkschilderij: Maak samen met een kunstdocent en andere bezoekers een gezamenlijk wijkschilderij.
Wijkgedicht: Verzamel in alle winkels op je route het ‘winkelwoord’ en maak onder begeleiding van een schrijfdocent samen met andere bezoekers een wijkgedicht.

geniet van MUSICA MUNDO

Een feestelijke parade trekt vanaf 12:30 uur over de Kamp naar het Lieve Vrouwenkerkhof. Remork en Karkaba is een unieke fanfare die bestaat uit een blazerssectie en Marokkaanse gnawa-percussie. De enthousiaste muzikanten slepen jong en oud moeiteloos mee met hun stevige fanfareriffs die genereus worden uitgestrooid op gnawapercussie en dans. De groep speelt zowel eigen nummers als arrangementen van de gnawa-jazz groep Marockin’ Brass.

Kortom: het wordt een feestje op De Kamp, hou je 29 juni vast vrij?

Beleef De Kamp wordt georganiseerd door Winkeliersvereniging De Kamp, Amateurkunst033 en Citymarketing Amersfoort.

Logo van winkeliers aan De Kamp       Logo Amateurkunst033     Logo Citymarketing Amersfoort