Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

vrijdag 21 juni 2024

t/m

zaterdag 22 juni 2024

Locatie
Eemhuis, 4e verdieping, Eemplein 75, Amersfoort
Prijs
€ 0,00

Speel je het liefst klassieke muziek? Ben je ambitieus en gemotiveerd? Wil je zo mooi mogelijk spelen? Wil je dat doen met gelijkgestemde leerlingen? De School voor Talent Muziek Klassiek is dé plek voor leerlingen met aanleg en muzikaliteit die de ambitie hebben om zich verder te ontwikkelen. Niet alleen leerlingen van Scholen in de Kunst, ook van andere muziekscholen en privédocenten zijn van harte welkom. In juni vinden audities plaats; geef je snel op! 

WAT BIEDEN WE?

je krijgt 10 minuten extra lestijd per week bij jouw docent;

je speelt in een kamermuziekensemble dat regelmatig gecoacht wordt door een vaste docent;
je speelt regelmatig op concerten op verschillende plekken in de stad;
je krijgt regelmatig de kans om met pianobegeleiding te oefenen;
je kunt je opgeven voor theorie en solfègeles, het School voor Talentkoor en andere leuke projecten.

 

WAT KOST HET?

De School voor Talent Muziek kost € 354 per jaar. Alle leerlingen moeten zich inschrijven voor minimaal 35 lesminuten per week. Sinds dit seizoen krijgen alle leerlingen van de School voor Talent korting op het lesgeld ter waarde van 350 lesminuten volgens het tarief van Scholen in de Kunst. Ook krijgen leerlingen van buiten Scholen in de Kunst deze toelage om een deel van de privémuziekles te financieren. 

GEEF JE OP! 

De audities zijn op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2024 in het Eemhuis op de 4e verdieping. In de auditie horen we graag twee contrasterende stukken, het liefst één uit het hoofd. Je kunt jezelf (of je leerling) opgeven door een mail te sturen naar georginacollington@scholenindekunst.nl. Vergeet niet een telefoonnummer en een e-mailadres te vermelden.

VRAGEN?

Stuur dan een mailtje naar georginacollington@scholenindekunst.nl.