Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

zaterdag 25 maart 2023
12:30 - 21:30 uur

Locatie
ICOONtheater, Leeghwater 1-3, Amersfoort
Prijs
€ 15,00
Opmerkingen
alleen nog kaarten beschikbaar voor publiek

Deze dag vindt in ICOONtheater het succesvolle korenfestival Vocaal Centraal plaats. Voor koorleden een leerzame dag, voor het publiek een muzikale traktatie!

Dit festival wordt georganiseerd voor lichte muziek koren & vocal groups. Pop, jazz, rock, etc. kortom alles wat niet klassiek is. Het festival is interessant voor koren van alle groottes, van kwartetten tot grote popkoren.

Zestien deelnemende groepen hebben de gelegenheid van elkaar te leren, schriftelijke feedback te krijgen van deskundige juryleden en deel te nemen aan de workshops. Dit is een dag om niet alleen bekeken te worden maar ook duidelijk om te kijken naar anderen. Wat doen ze goed, wat niet, wat kan je er zelf van mee nemen?

Programma
Het festival begint om 12.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Groepen krijgen 20 minuten optreedtijd, 5 minuten wisseltijd en tussen twee optredende groepen zit 15 minuten pauze. 

Bezoekers
De inschrijving voor de groepen is inmiddels gestopt; het festival is voor hen uitverkocht. Publiek is nog wel van harte welkom! Toegangskaarten voor bezoekers kosten € 15,00 p.p. en zijn te koop bij de kassa van ICOONtheater op de dag zelf. Er is van tevoren geen online kaartverkoop.

Organisatie
De organisatie is in handen van Paul Sijben en Sander Gieling en wordt ondersteund door Amateurkunst033 en de landelijke Bond voor Acapella en Lichte Koren (BALK).

Meer info: www.vocaalcentraal.nl