Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

maandag 10 juli 2023
10:00 - 15:00

t/m

vrijdag 14 juli 2023
10:00 - 15:00

Locatie
Eemhuis (programma) & De Kamers (voorstelling)
Prijs
€ 165,00
Opmerkingen
inclusief lunch en slotdiner

Ben jij tussen de 11 en 14 jaar oud en heb je altijd al een eigen theatervoorstelling willen maken? Dan zit je bij de Theaterweek helemaal goed! In de zomervakantie wordt in samenwerking met Kunstbrouwerij en Bzzzondere Gasten de Theaterweek georganiseerd. Van 10 tot en met 14 juli in Amersfoort, in Het Eemhuis.

Kinderen gaan iedere dag van 10.00 tot 15.00 theater maken en werken aan een geheel eigen stuk, dat zij op vrijdagavond 14 juli presenteren in Theater De Kamers aan alle ouders, familieleden en vrienden die graag willen komen kijken!

Samen
Vijf dagen achter elkaar maak je samen met leeftijdsgenoten theater. Zo leer je elkaar goed kennen en bouw je misschien wel een band op voor het leven. Thjum en Mike begeleiden het creatieve proces, waarin ook uitstapjes mogelijk zijn naar bijvoorbeeld muziek en dans. In de Theaterweek kun je met elke vorm van creativiteit aan de voorstelling bijdragen!

Waarden
Thjum en Mike werken in de Theaterweek met drie kernwaarden; verbinding, kracht van het individu en creativiteit. Een door de groep zelf gemaakt stuk, waarin iedereen vanuit zijn/haar eigen talent aan bijdraagt, is het doel.

Kosten
De week bestaat uit vijf dagen theater maken, inclusief lunch en voorafgaand aan de slotvoorstelling wordt een gezamenlijk diner verzorgd. Kosten zijn €165 per deelnemer.

Bovendien
Naast de voorstelling op 14 juli, wordt de productie ook gespeeld voor de bewoners van Zorgerf Buiten-Land, op 26 augustus. Ook deze voorstelling en datum zijn onderdeel van de Theaterweek!

Alles op een rij
plaats: weekprogramma: Eemhuis, Eemplein 75, Amersfoort (centrum)
voorstelling: De Kamers,  Wezeperberg 8, Amersfoort (Vathorst)
datum: 10 – 14 juli, 10.00 tot 15.00 uur
voorstelling 14 juli, 19.00 uur
extra voorstelling: 26 augustus
voor: kinderen/jongeren, 11-14 jaar
deelname: € 165 p.p.

Vragen?
Mail met: theaterweek@hotmail.com of bel 06 45 94 76 97.

LET OP! Het is van belang om elke dag volledig aanwezig te zijn om deel te nemen aan de Theaterweek.

OVER DE BEGELEIDERS

 

Thjum (29) gelooft in maken, iedereen is in staat vanuit zijn of haar eigenheid iets te creëren en daarmee verbinding te maken. Dat is het uitgangspunt in de lessen die hij geeft. Hij is al 9 jaar wekelijks op diverse podia te vinden als cabaretier. Momenteel staat hij met zijn eerste avondvullende solo ‘Tijdloos Genot’ in meer dan 100 theaters door heel Nederland. Thjum won in 2021 de jury- en publieksprijs van Cabaretfestival Cameretten. Ook won hij in 2018 Jury- en Publieksprijs bij het Amsterdam Studenten Cabaret Festival.  Als afgestudeerd sociaal werker is Thjum naast zijn eigen optredens op diverse manieren betrokken in de sociale- en culturele sector. Zo ontwierp en gaf hij bijvoorbeeld een eigen vak op middelbare scholen. Momenteel maakt Thjum bij het Amsfort College een theaterproductie met jongeren en geeft hij diverse gastlessen en workshops.

Mike (25) krijgt er energie van als hij ziet dat mensen hun talent ontwikkelen. Wat het ook is, als het voortvloeit uit een passie kan hij overal enthousiast van worden. De Theaterweek is een plek waar dit altijd gebeurt, dus Mike kan niet wachten om weer te beginnen! Mike is onderwijskundige en houdt zich bezig met allerlei thema’s rondom leren en ontwikkelen, vaak met invloeden van theater in de werkvormen die hij kiest. Hierbij neemt hij ook zijn ervaringen achter de schermen bij grote televisie- en theaterproducties mee. Die ervaring geeft hij graag door aan jonge enthousiastelingen!

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus