Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

zondag 19 maart 2023
10:00 - 14:00

Locatie
Eemhuis, 4e verdieping, Eemplein 75, Amersfoort
Prijs
€ 40,00

Voor theaterdieren en podiumbeesten hebben we een bijzondere masterclass: stemacteren en nasynchronisatie. Ontdek wat je met je stem kunt doen en hoe je bijvoorbeeld leven geeft aan een animatiefiguur. Anneke Beukman en Franky Rampen van VoiceConsult komen met een volwaardige mobiele studio naar het Eemhuis voor een inspirerende masterclass!

De mobiele studio van Anneke en Franky beschikt over dezelfde technische specificaties als toonaangevende dubbinsgtudio's.  Stap voor stap nemen ze je mee in het proces van nasynchronisatie: hoe leef je je in in een personage en hoe zorg je ervoor dat je je tekst goed timet? Je krijgt een kijkje in een boeiende wereld die spreekt tot ieders verbeelding.

 

Over Anneke Beukman & Franky Rampen

Anneke Beukman is regisseur en Franky Rampen is audio-engineer. Beiden zijn fulltime werkzaam in het vakgebied van stemacteren & nasynchronisatie en hebben hun krachten gebundeld in VoiceConsult. Ze begeleiden aanstormend talent naar de wereld van stemacteren.

Franky en Anneke zijn dagelijks te vinden in de toonaangevende nasynchronisatie-studio's, als stemacteur, regisseur, geluidstechnicus of als vocalist. In hun workshops en masterclasses maken ze deelnemers deelgenoot van de wereld van nasynchronisatie. Vele acteurs hebben via de workshop van Anneke & Franky hun weg gevonden naar de wereld van het stemacteren.

Neem een kijkje op de website van VoiceConsult.

Deze masterclass is bestemd voor 16+. Enige theaterervaring is noodzakelijk.