Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

zaterdag 18 maart 2023
12:00 - 13:30 uur

Locatie
Eemhuis, 4e verdieping, Eemplein 75, Amersfoort
Prijs
€ 15,00
Opmerkingen
vanaf 14 jaar

De voorstelling 'God is a DJ' brengt een ode aan de dansvloer. Het diverse werk van de vier choreografen, dat uitgevoerd wordt door krachtige en authentieke dansers, maakt dat het publiek niet stil kan blijven zitten. In deze masterclass ga je onder begeleiding van Kiki Boot nog een stapje verder en ervaar je zelf het werk van de choreografen. Je gaat aan de slag met repertoire, improvisatie en je creëert, als een ware choreograaf, ook eigen werk.

Net als de dansers word je uitgedaagd om een eigen interpretatie te geven aan het materiaal en zo jezelf te laten zien in het werk van de ander en van jezelf. Samen vieren we de sfeer van de nacht en dompelen we ons onder in een mix van beweging, muziek en samenhorigheid. Want wij zijn de DJ van ons eigen verhaal.

 

Klik op de foto hieronder voor een teaser van de dansvoorstelling 'God is a DJ'

Still uit een teaser van de dansvoorstelling 'God is a DJ'

Over Kiki boot

Kiki Boot studeerde in 2016 af aan Codarts, Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Sindsdien is ze een allroundondernemer in het dansveld. Kiki deelt dans niet alleen op het podium maar ook als bevlogen docent. Ze geeft les in jazzperformerschap en didactiek op dansacademies Fontys en Codarts. De kennis van jazzmuziek en -daens, de kunde om te improviseren en de durf of eigenheid te ontdekken zijn hoofdthema’s die ze uitdraagt tijdens haar lessen.

Meer over Kiki lees je op de website van SALLY Dansgezelschap Maastricht.

God is a DJ

Kiki danst ook in de voorstelling 'God is a DJ' van SALLY Dansgezelschap Maastricht. Met deze voorstelling brengt SALLY een ode aan de dansvloer, een plek om jezelf verliezen, om jezelf weer helemaal terug te vinden. Dompel jezelf onder in een draaikolk van bewegingen, een woeste mix van geluiden en een explosie van beelden. Ervaar de dansbare atmosfeer en het saamhorigheidsgevoel dat heerst op de dansvloer.

‘God is a DJ’ is een grensverleggende voorstelling met een hoge dansbaarheid. Hier mag iedereen zijn wie die wil zijn. Labels en hokjes gaan in rook op. De muziek bepaalt het verloop van de voorstelling: van euforie naar catharsis, en eindigend in een rituele stilte.

SALLY’s artistiek leider Stefan Ernst brengt deze unieke dansbeleving samen met gastchoreografen Michael Lubbers, Emma Evelein en Winston Ricardo Arnon naar het theater. In een voorstelling waarin dans, muziek, belichting en beeldende kunst samensmelten.

Deze masterclass is bestemd voor 14+.