Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

maandag 19 juni 2023
19:30 - 22:00 uur

Locatie
KAdECafé, Eemplein
Prijs
€ 10,00
Opmerkingen
€ 12,50 aan de kassa

Hoor je de zang van een eigen stem?


Deze avond organiseert Tertulia een Kunst Café met de Amersfoortse Bas Bons. Bas Bons is een veelzijdige muzikant, componist, zanger en liedjesschrijver die verhalen vertelt door middel van zijn muziek.

Bas bracht zijn debuutalbum WAKKER uit in maart 2017 en zijn laatste album BOMBARIE in mei 2022, dat bestaat uit kinderliedjes. Hij staat bekend om zijn persoonlijke en verhalende schrijfstijl en zijn samenwerkingen met andere artiesten in theater en muziek. Bas is ook een veelgevraagde sessiemuzikant, pianist en improvisatie-theaterpianist en hij heeft liedjes geschreven voor verschillende doeleinden, waaronder het luistertijdschrift Klinkklaar.

Over Kunstcafé Tertulia

Het Kunst Café in Amersfoort biedt een podium voor interactieve gesprekken met kunst als katalysator en als bron van bewondering en kritisch denkvermogen. Dit Kunst Café is dan ook een mooie gelegenheid voor interactieve reflectie, samenhorigheid en ontmoeting met deze bijzondere kunstenaar. Mis deze kans niet om meer te weten te komen over de inspiratie en ideeën achter de muziek van Bas Bons. Hij heeft beloofd wat van zijn muziek te laten horen. We hopen je te zien!

We vragen je tenminste 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Wil je meer informatie over deze avond, stuur dan een e-mail naar tertuliaamersfoort@gmail.com

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus