Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

vrijdag 19 mei 2023
20:00 - 01:00

Locatie
Lieve Vrouwekerkhof, Amersfoort
Prijs
€ 0,00

Stichting Per Expressie presenteert op vrijdag 19 mei de culturele kroegentocht 'Kultjurloop neemt op'. Voor één avond nemen ze het Lieve Vrouwekerkhof over om te laten zien wat 033 aan talent te bieden heeft. Met onder andere namen als AEM, Until we meet again, ZOOPHIS en vele anderen zal de avond zich vullen met creativiteit en gekkigheid.

Van innige poëzie tot snoeiharde riffs, op 19 mei krijgt al het talent uit de stad een podium. Tussen 20:00 en 1:00 kun je bar-hoppen tussen vijf podia, ook kun je genieten van exposities en een decor bewonderen wat de Kroew van Per Expressie heeft gebouwd. 

Over de Kultjurloop

Kultjurloop is een bekend concept van de stichting Per Expressie. Met een aftrap in 2013 is dit de 12e editie waarin aanstormend lokaal talent een eerste stap kan doen richting een muzikale carrière. Per Expressie biedt een speelplaats voor makers om podiumervaring op te doen, een netwerk op te bouwen en zich te wanen in de mooie wereld van de cultuur. De enthousiaste kroew is druk bezig om een evenement neer te zetten vol goeie muziek en kunst, vette performances, gestoorde activiteiten en een goeie vibe.

Wil je meer weten, neem dan een kijkje op de website van Per Expressie.

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus