Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

dinsdag 27 juni 2023

t/m

donderdag 29 juni 2023

Locatie
Eemhuis, Eemplein 75, Amersfoort
Prijs
€ 0,00

Speel je het liefst klassieke muziek? Ben je ambitieus en gemotiveerd? Wil je zo mooi mogelijk spelen? Wil je dat doen met gelijkgestemde leerlingen? Overleg met je docent want de School voor Talent Muziek Klassiek is de plek voor leerlingen met aanleg en muzikaliteit die de ambitie hebben om zich verder te ontwikkelen. Op 27 en 29 juni vinden audities plaats. Geef je snel op!

WAT BIEDEN WE?

  • je krijgt 10 minuten extra lestijd per week bij jouw docent;
  • je speelt in een kamermuziekensemble, dat wordt gecoacht door een vaste docent;
  • je speelt regelmatig tijdens concerten op verschillende plekken in de stad;
  • je krijgt de kans om met pianobegeleiding te oefenen;
  • je kunt je opgeven voor theorie- en solfègeles, het School voor Talentkoor en andere leuke projecten.

WAT VRAGEN WE?

  • Je bent supergemotiveerd en je investeert tijd in het zelfstandig oefenen.
  • Je hebt minimaal 35 minuten privéles per week bij de Muziekschool van Scholen in de Kunst of de Bachschool. Heb je les bij een andere muziekschool in Amersfoort of omstreken of van een zelfstandige kunstvakdocent, neem dan contact met ons op. In de meeste gevallen kun je ook dan, na een geslaagde auditie, toegelaten worden tot de School voor Talent.
  • De kosten van het programma zijn € 340,-. Als leerling van de School van Talent krijg je een toelage om een deel van je privéles te financieren. De toelage bedraagt per cursusjaar € 322,-.Voor leerlingen van de Muziekschool van Scholen in de Kunst wordt dat bedrag verrekend met de factuur voor de muziekles. Van leerlingen buiten Scholen in de Kunst wordt het bedrag verrekend met de aanbieder van de les.

GEEF JE OP!
De audities zijn op dinsdag 27 en donderdag 29 juni 2023 in het Eemhuis op de 4e verdieping. In de auditie horen we graag twee contrasterende stukken, het liefst één uit het hoofd. Je kunt jezelf (of je leerling) opgeven door een mail te sturen naar georginacollington@scholenindekunst.nl Vergeet niet een telefoonnummer en een emailadres te vermelden.

VRAGEN?
Stuur dan een mailtje naar georginacollington@scholenindekunst.nl of irmavos@scholenindekunst.nl