Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

zaterdag 11 juni 2022
20:15 - 21:30 uur

Locatie
St. Aegtenkapel, 't Zand 37, Amersfoort
Prijs
€ 0,00
Opmerkingen
€ 10,00 normaal; CJP/student € 5,00

Het Ragazze Quartet nodigt de doorgewinterde én toekomstige September Me festivalbezoekers graag uit voor het inmiddels traditionele warm-up concert. Dit jaar spelen ze gelukkig weer live in de Aegtenkapel. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

PROGRAMMA WARM-UP CONCERT SEPTEMBER ME

Ragazze Quartet –artistiek leider van September Me- licht tijdens het concert het programma van alweer de zesde editie van het jaarlijkse muziekfestival voor ontdekkers en verdwalers (22 – 25 september 2022) toe, dit jaar met het thema Met Dichte Ogen.

Daarnaast verklaren Ragazze Quartet en sopraan Katharine Dain de liefde aan Costello’s baanbrekende crossover-werk uit 1993. In The Juliet Letters krijgt de liefde een stem. Of eerder: vele stemmen. Elk nummer is een verzonnen brief van steeds weer een andere onbekende schrijver. Zo opent zich in ieder lied een nieuw verhaal, een nieuwe wereld, een nieuwe ondoenlijke liefde.

Tot slot speelt Ragazze Quartet Daughters of Sol van de Iraans-Nederlandse componist Aftab Darvishi die dit jaar Composer in Focus zal zijn tijdens September Me. Daughters of Sol is geïnspireerd op een gedicht van de hedendaagse Iraanse dichter Ahmad Shamloo en is een constante evolutie tussen schaduw en licht.

Lees alles over het festival op de website van September me.

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus