Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Nieuw in het cursusaanbod

We hebben er maanden naartoe gewerkt, maar nu is het zover: het cursusaanbod voor komend seizoen staat online! Het overgrote deel van ons cursusaanbod blijft min of meer hetzelfde, maar er zijn een paar veranderingen die we er graag uitlichten.

Ik ben een kunstenaar wordt De Kleutercarrousel

De populaire kindercursus Ik ben een kunstenaar verandert van vorm en heet voortaan De Kleutercarrousel. In plaats van een jaarcursus met daarin een blok toneel, kunst, muziek en dans, schrijf je je kind vanaf komend seizoen in per blok.

De Kleutercarrousel bestaat uit vier blokken, de Rondjes, waarvan je kind er drie kan volgen in een cursusseizoen. Je kind kan kiezen voor een Rondje Toneel, een Rondje Muziek, een Rondje Dans of een Rondje Kunst.

We willen met De Kleutercarrousel meer keuzemogelijkheden bieden. Zo kan je kind in een jaar drie verschillende blokken kiezen, maar ook drie keer een Rondje Dans volgen als het daar nog niet genoeg van heeft. En misschien ook fijn: je hoeft je kind niet gelijk voor een heel jaar in te schrijven.

NIEUW: Atelier Beeldhouwen & boetseren

Met ingang van het nieuwe seizoen voegen we een Atelier toe aan de al bestaande Ateliers: het Atelier Beeldhouwen & boetseren. Ateliers zijn er voor de ervaren, zelfstandig werkende cursisten, die zich vooral richten op het ontwikkelen van hun eigen stijl.

In het atelier Beeldhouwen & boetseren werk je 35 weken aan je eigen werk, samen met je mede ateliergenoten. Van die 35 weken zijn er 10  waarin de docent aanwezig is voor feedback en persoonlijke coaching.

NIEUW: Acteren voor beginners

Leren acteren, die cursus was er toch al? Ja, dat klopt, maar het waren eigenlijk niet echt acteerlessen die er werden gegeven. Deze cursus hebben we Ontdek Theater genoemd en is een kennismaking met verschillende theaterdisciplines voor beginners.

Omdat er veel belangstelling is voor echte acteerlessen, bieden we nu ook een volwaardige cursus Acteren voor beginners. In deze cursus staan de basisbeginselen van acteren centraal. Er is aandacht voor stemgebruik, lichaamstaal, samenspel en ruimtegebruik.

De cursus Leren acteren voor beginners is voor iedereen die het leuk vindt om toneel te spelen. (Spel-)ervaring is niet nodig, de oefeningen zijn echt gericht op de beginnende speler.

NIEUW: Dreumeskunst

Na het succes van de cursus Peuterkunst kon de cursus Dreumeskunst niet uitblijven. Ook heel jonge kinderen hebben een fascinatie voor kleuren, vormen en materialen. In de cursus Dreumeskunst krijgt je kindje de kans om in een veilige omgeving zelf op onderzoek uit te gaan en heerlijk te kliederen met verf en andere materialen. Dat stimuleert de fantasie van je kleintje en draagt bij aan een betere fijne motoriek. 

Bonus: doordat je deze korte cursus samen met je kleintje doet, versterk je jullie onderlinge band!

PROEFWEEK VAN 2 T/M 7 SEPTEMBER

Overweeg je een andere of extra cursus te gaan doen? In de week van 2 t/m 7 september is er volop gelegenheid mee te doen met proeflessen tijdens de Proefweek. Dé manier om te ontdekken wat bij jou of je kind(eren) past.

Deelname is gratis, na online aanmelding.

Bekijk het Proefweekrooster

Moet je je opnieuw inschrijven?

Vanaf nu kun je je via onze website inschrijven voor een cursus of les in seizoen 2024-2025. Maar doe jij of je kind al een cursus, dan hoef je je niet altijd opnieuw in te schrijven. Hoe dat zit? We leggen het je graag uit!

Moet ik me opnieuw inschrijven of niet? Klik op onderstaande afbeelding EN JE WEET HET!

Wanneer moet je iets doen?
1. Alle kinderen en jongeren die een groepsles volgen, moeten zich opnieuw aanmelden voor het nieuwe seizoen! Let hierbij op leeftijd en het eventueel advies van je docent.
2. Iedereen (jeugd en volwassenen) die een korte groepscursus (minder dan 28 lessen) volgt en na de zomer verder wil, moet zichzelf opnieuw aanmelden.
3. Als je wilt stoppen met je muziekles of cursus, dan geef je dit aan in je eigen account door op ‘stoppen’ te drukken. Je ontvangt dan van ons een bevestiging van uitschrijving. Doe dit vóór 1 juni.

Wanneer hoef je niets te doen?
1. Ben je volwassen en ga je volgend seizoen dezelfde jaarcursus (meer dan 28 lessen) volgen, dan hoef je niets te doen! Wij maken de inschrijving voor je in orde.
2. Volg je individuele muziekles (jeugd en volwassenen) en wil je niets veranderen, dan hoef je niets te doen! Je ontvangt een nieuwe lesafspraak via jouw docent.

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus