Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de decembermaand, dan hebben wij ook nog wel wat ideeën voor je. Want hoe leuk is het om kunst te geven en te krijgen! En geef je in december graag iets aan een goed doel, neem dan ook het Hanneke Delisfonds mee in je afwegingen. We hebben onze cadeautips voor je op een rij gezet, aan jou de keuze.

Cadeautips voor de feestmaand

Verras iemand met een workshop fotografie

Gun jij iemand in je omgeving betere vakantiefoto's?! Dan is deze kennismakingsworkshop Fotografie vast een welkom cadeau. In de workshop geeft onze ervaren fotografiedocent je essentiële tips & tricks om snel betere foto's te maken. Krijg je volgend jaar misschien zelf een mooie foto cadeau...

Leuk, ik geef de workshop

Maak de schrijver in iemand wakker

Vermoed jij schrijftalent bij één van je vrienden of familieleden? Dan hebben we een mooie reeks Schrijflabs om uit te kiezen. In een Schrijflab staat steeds een ander onderwerp centraal, van het maken van een beeldgedicht tot het schrijven van reisverhalen. Kies het meest passende Schrijflab en verras iemand met een origineel cadeau! 

Kies een schrijflab

Hét cadeau voor de liefhebber van Textiel

Is je budget wat ruimer en wil je iemand die dol is op breien, haken en borduren nieuwe inspiratie geven? Dan hebben wij een korte Kennismakingscursus Textiel voor je. In vijf vrijdagmiddagen vanaf 27 januari, maakt jouw vriend of geliefde kennis met de beginselen van textielkunst. 

Ga samen naar een kerstconcert

Altijd leuk: een gezamenlijk uitje als cadeau! Ook daar hebben wij iets voor in de aanbieding: een hele serie (kerst-)concerten in december. Van beginnende tot ervaren muzikanten uit je eigen stad! Kies je favoriet, koop een kaartje en verras jouw vriend, buur of familielid. En een aantal concerten is zelfs gratis ;-).

Kies jouw (kerst-)concert

Maak kunstles voor een ander mogelijk

December is ook de maand waarin je denkt aan een ander. Aan iemand die het minder heeft dan jij, die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Iemand die ook graag op muziekles wil, of dolgraag wil leren schilderen, maar dat eigenlijk niet kan betalen. Wij hebben daar een speciaal fonds voor en jouw donatie is daar meer dan welkom!

Ja, ik doe een donatie

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus