Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Maak hier je keuze

Guitarra Parente! gevorderden, 21+ Guitarra Parente! beginners, 21+ Guitarra Parente! vergevorderden, 21+ Gitaarles beginners, senioren Gitaarles gevorderden, senioren

Mogelijkheden

Type Groepsles

Hé, leuk dat je deze pagina bezoekt. Op dit moment kun je je niet inschrijven, omdat het cursusseizoen bijna is afgelopen. Vanaf 3 juni 2024 start de inschrijving voor seizoen 2024-2025, dan zien we je graag terug!

Bekijk alle mogelijkheden

Guitarra Parente! gevorderden, 21+

Dit is een vervolg op de cursus 'Guitarra Parente!', die speciaal is bedoeld voor ouders van gitaarspelende kinderen. De basisvaardigheden die je in de startcursus hebt geleerd worden nu toegepast in verdere oefeningen en leuke songs en muziekstukken. Uitgangspunt bij deze cursus is “je doet wat je kunt”. Voor veel volwassenen zijn de agenda’s zo vol dat oefenen lastig in te plannen is. Dat wat thuis niet lukt studeren we daarom in de les in. Zo ben je niet verplicht om thuis veel te oefenen.

Wat ga je leren in deze vervolgcursus? We gaan aan de slag met samenspel, akkoorden, arpeggio’s, bindingen, theorie van de muziek, noten lezen, tabs en canonisch spel.

Meedoen aan deze cursus geeft je als ouder ook inzicht in het instrument van je zoon/dochter. Zo maak je op directe wijze mee hoe het is om een instrument te leren spelen. De sfeer is altijd ontspannen en de muziek is divers en passend op het huidige niveau.

Heb je geen kind op gitaarles? Ook dan kun je meedoen wanneer je op een zeer laagdrempelig niveau met muziek maken wilt starten. Smaakt het naar meer, dan kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor individuele gitaarlessen.

De lessen zijn om de week.
Lesmateriaal en (voor zover aanwezig) een leengitaar zijn bij de prijs inbegrepen.

Onze docenten

Toon meer docenten