Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Maak hier je keuze

Breakdance, kinderen Hiphop, kinderen Hiphop, jongeren Hiphop alle niveaus, 21+

Mogelijkheden

Type Groepsles
Leeftijd
Groep 5-8

Locaties

Eemhuis
Dinsdag
Middag Avond
Zaterdag
Middag

Prijs

Kind
€ 265,00 (35 lessen)

De startdata en lestijden zie je als je je inschrijft. Daar kies je de cursus die het beste bij jou past.

Breakdance, kinderen

Voor de echte b-boys en b-girls is er onze cursus Breakdance. Als je je hiphop skills wil ontwikkelen én zin hebt in battles waarin je je skills kunt laten zien, dan is deze cursus de beste keuze voor jou.

Breakdance is een energieke dansstijl, die ook wel bekend staat als breaking of b-boying of b-girling en is eind jaren ‘70 ontstaan in de zwarte wijken in New York. Het hebben van een eigen stijl, originaliteit en expressie is heel belangrijk bij breakdance.

In de lessen leer je de verschillende moves van breakdance: van top rock (staand dansen), footwork (dansen vanuit gehurkte positie), powermoves tot popping & locking. Je leert de muziek te volgen en goed gebruik te maken van de accenten in de beat. Muziek en danser worden dan één geheel.

Hoewel de battles een essentieel onderdeel zijn van breakdance, werken we in de les vooral samen. We zorgen dat het gezellig is en dat we samen plezier hebben. Een belangrijk onderdeel bij breakdance is dat je leert van elkaar. De docent is er natuurlijk altijd bij maar sommige delen van de les worden gegeven door ervaren leerlingen.

Zo maak je van je groep een echte crew!


Onze docenten

Toon meer docenten