Cursusaanbod
stro2017-0317-IMGP7837.jpg
wij tokkelen op snaren!

Elektrische gitaar spelen

Ben je op zoek naar een gezellige muziekschool om elektrische gitaar te leren spelen? Onze ervaren docenten geven elektrische gitaarlessen aan alle leeftijden en ieder niveau. De muzieklessen zijn niet alleen in Amersfoort te volgen. Er zijn ook locaties in Leusden en Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart.

Weet je nog niet zeker of de elektrische gitaar iets voor jou is? Deze inspiratiepagina leert je meer over het instrument en de lessen. Wil je nog een beter beeld krijgen van de lessen en de elektrische gitaar? Volg dan een gratis proefles.

Vraag een gratis proefles aan

GA NAAR HET CURSUSAANBOD elektrische GITAARLES

elektrische GITAARLES VOOR BEGINNERS

Lijkt het je leuk om te beginnen met het spelen van de elektrische gitaar? Bekijk de video die laat zien hoe een elektrische gitaarles in zijn werk gaat. Bekijk ook onze overige video's en ontdek de mogelijkheden van de elektrische gitaar. Hopelijk helpt deze pagina je met het maken van een goede start!

De docenten van Scholen in de Kunst houden zoveel mogelijk rekening met jouw niveau. Daardoor kun jij lekker op je eigen tempo leren.

elektrische GITAARLES VOOR KINDEREN

De elektrische gitaar is een populair instrument onder kinderen. Dit komt mede door het stoere imago. De elektrische gitaar is een veelvoorkomend instrument in de bands en popgroepen waar veel kinderen naar luisteren.

Heeft je kind ook de droom om bij een band te spelen? Dan kan hij of zij terecht bij een van de gezellige bands van Scholen in de Kunst!

Ons cursusaanbod begint vanaf zes jaar. Vanaf die leeftijd pakken kinderen het gitaar spelen vaak gemakkelijk op. Ook is het mogelijk om als kind eerst een proefles te nemen.

Ben je benieuwd naar wat een goede gitaar is voor jouw kind? Ga dan naar de gitaarkeuzehulp.

elektrische GITAARLES VOOR GEVORDERDEN

De ervaren docenten van Scholen in de Kunst leren iedereen wel iets bij. Ook als je al veel ervaring met de elektrische gitaar hebt. Voor gevorderde gitaristen hebben wij speciale cursuspakketten. Ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Bekijk de cursuspagina of neem gerust contact met ons op.

Wij informeren je per telefoon of per mail graag verder over onze lessen. Heb je een specifieke vraag? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of je vraag en antwoord ertussen staan.

DIRECT NAAR:

Alles over elektrische gitaarles bij ons
Veel gestelde vragen over elektrische gitaarles
Waar kan ik elektrische gitaar leren spelen?  

Gecertificeerde organisatie
      

Elektrische gitaar spelen cursussen