Cursusaanbod
Intouchables_foto Rombout Stegink.JPG
wij spelen met toetsen

Keyboard spelen

Alles wat je moet weten over keyboard spelen in Amersfoort

Wil je keyboard leren spelen en ben je op zoek naar een gezellige muziekschool in Amersfoort? Je bent van harte welkom bij één van onze keyboardleraren. Je kunt keyboard leren spelen in Amersfoort, Leusden of Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart.

Beginners kunnen kennismaken door middel van een gratis proefles. Uiteraard hebben we ook plek voor gevorderde keyboardleerlingen. Bekijk hier ons aanbod keyboardles. Op deze pagina kan je met filters de keyboardles zoeken die het beste bij jou past.

Vraag een gratis proefles aan

Ga naar het cursusaanbod Keyboardles

Keyboardles voor beginners

Heb jij nog nooit keyboard gespeeld? Doe dan op deze pagina inspiratie op. Bekijk bijvoorbeeld een video van een keyboardles bij Ton Beckers of leer meer over samenspel. Hopelijk helpt deze pagina je met het maken van een goede start en veel plezier te hebben tijdens je eerste lessen.

Ook hebben we voor de beginnende keyboardspeler een lijst gemaakt met alles wat je nodig hebt om je keyboardles te starten. Met deze lijst kom je niet voor verrassingen te staan. Heb je een lager inkomen? Ook daarvoor hebben wij een oplossing.

Keyboardles voor kinderen 

Uiteraard bieden wij ook keyboardles speciaal voor kinderen aan. Vanaf ongeveer 7 jaar kunnen kinderen bij ons beginnen met keyboard spelen. Door dagelijks even te oefenen en positieve aandacht van de ouders leren kinderen snel. Het keyboard is een fijn instrument voor kinderen en daar zijn een aantal goede redenen voor:

● keyboards zijn relatief goedkope instrumenten;
● het is een sociaal instrument, waarbij je ook kan leren zingen;
● met een keyboard kun je zowel in een orkest als in een bandje spelen;
● keyboard spelen is leuk om te doen en klinkt  al snel goed.

Ben je benieuwd naar wat een goed keyboard is voor jouw kind? Lees dan de keyboardkeuzehulp. 

keyboardles voor gevorderden

Speel jij al jaren keyboard, maar wil je weer op les in Amersfoort, Leusden of Soest? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Gevorderden krijgen les van een docent die ook jou nog genoeg kan bijleren.

Heb je vragen over keyboardles, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als jouw vraag vaker wordt gesteld, dan heb je een goede kans dat je antwoord te vinden is in onze FAQ sectie.

Direct naar:

Alles wat je moet weten over keyboardles bij ons
Veel gestelde vragen over keyboardles
Waar kan ik keyboard leren spelen?  

Gecertificeerde organisatie
     

Keyboard spelen cursussen